Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τέτοια ανακοινωθέντα ούτε η επταετία δεν εξέδωσε.

Απάντηση στο προκλητικό παραλήρημα του Προποτζή Δένδια
Σήμερα, ανήμερα της εορταζόμενης από όλο το συνταγματικό τόξο αποκατάστασης της δημοκρατίας, το ίδιο το αποκατασταθέν καθεστώς συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα και με τρόπο που με ρηματικές δηλώσεις το ίδιο απεχθάνεται, δηλαδή πλήρως αντιδημοκρατικά.
 Όλα τα κόμματα, σε μια γροθιά, απαγόρευσαν ή συντάχθηκαν με μια τόσο απεχθή και αντιδημοκρατική διαδικασία: τη διανομή τροφίμων μόνον σε Έλληνες. Ακόμη και οι αριστεροί που βγαίνουν σε όλα τα κανάλια κλαίγοντας για κάποια αδικία στο μακρινό Μπαλί ή στην Ακτή Ελεφαντοστού σιώπησαν αν και οι ίδιοι δεν υπέθαλψαν την απόφαση της νεοκατοχικής κυβέρνησης. Όλοι αυτοί εφαρμόζουν ή συνηγορούν σε οτιδήποτε για το οποίο κατηγορούν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εφαρμόζουν προληπτικά αποφάσεις και μέτρα για τα οποία κατηγορούν όλους εμάς ότι θα τα εφαρμόσουμε εις βάρος τους όταν έλθουμε στην εξουσία. Ω! Τι υποκρισία! Αποδείξτε πρώτα ότι είστε δημοκράτες, γιατί πλέον αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν είστε και μετά μιλήστε και σε άλλους για δημοκρατία.
Τέτοια ανακοινωθέντα ούτε η επταετία δεν εξέδωσε. Αυτή ήταν «μη δημοκρατικό και επάρατο» καθεστώς. Αυτοί τι ακριβώς είναι; Μπορούν να οριοθετήσουν τη μορφή της διακυβέρνησης που ασκούν; Όχι, διότι σας τους έχει  πάρει η κάτω βόλτα. Βλέπουν ότι με τα αποτυχημένα μέτρα που λαμβάνουν και την πολιτική που ασκούν εις βάρος των Ελλήνων, που τόσα χρόνια τους πληρώνουν, πολύ σύντομα θα καταρρεύσουν και η κατάρρευσή τους θα γίνει μέρα και θα κάνει πάταγο. Καταστρέφουν με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους τη χώρα και τώρα θέλουν οι ίδιοι να τη σώσουν κάνοντας πλάκα σε έναν ολόκληρο λαό. Μα τα μεγάλα ψέματα κρατούν για μικρό χρονικό διάστημα. Η αναλγησία τους και το ενδιαφέρον τους για τον λαό έχει φανεί απροκάλυπτα.
Τώρα ένα τους μένει ακόμη να κάνουνε. Να κάνουν δημοκρατικές προληπτικές συλλήψεις και προσαγωγές, αφού οι προληπτικές αναρχικές καταλήψεις των πλατειών και οι αντισυγκεντρώσεις σε εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν τους απέφεραν ΤΙΠΟΤΕ. Τέλος, θα μπορούν από «δημοκρατική» ευαισθησία και ανησυχία να προσπαθήσουν να θέσουν και εκτός νόμου το Κίνημα, με το πρόσχημα κινδύνων κατά της δημοκρατίας λόγω διανομής τροφίμων. Είναι κατάπτυστοι. Η κατοχική τους αλαζονεία οδηγεί στη γελοιότητα. Τους παρακολουθούν και γελάνε οι πάντες στα καφενεία ανά τη χώρα. Οι συμπεριφορές τους είναι αντάξιες της «αντίστασης» που κάνανε την εποχή της χούντας.
Γιορτάζουν σήμερα όλοι μαζί δίνοντας συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον και αφήνουν τον Ελληνικό λαό να πεινάει. Έτσι και αλλιώς ποτέ δε νοιάστηκαν για τους Έλληνες. Τώρα πλέον μπορούν να τον αντικαταστήσουν και με τους λαθρομετανάστες. Χρόνια τους πολλά…
Οι προκλητικές και παραληρηματικές δηλώσεις Δένδια
«Η προαναγγελία συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα σήμερα από το θλιβερό νεοελληνικό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού, με την προσχηματική επίκληση διανομής τροφίμων, συνιστά έμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ανήμερα της συμπλήρωσης 39 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Οι «φιλεύσπλαχνοι» νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον «φιλανθρωπικό» τους οίστρο».
Τι ύφος και τι ήθος δημοκρατικού κειμένου! Αυτή η ανακοίνωση εξεδόθη σήμερα, υπό μορφή διαγγέλματος, από τον υπουργό δημόσιας τάξης-αταξίας και καταπίεσης του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού. Για να ακολουθήσει και η επίσημη υπηρεσιακή, όχι από δύναμη κατοχής της χώρας αλλά, από την ΕΛ.ΑΣ.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 24 Ιουλίου 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.
Γιατί όμως τίθενται «λόγοι δημόσιας ασφάλειας» από μια διανομή τροφίμων; Δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία για άλλες αναγγελθείσες και μη συναθροίσεις όπως διαδηλώσεων για συμπαράσταση σε προφυλακιστέους αναρχικούς ή κακοποιούς, ακόμη και σε πορείες αλλοδαπών, προσκυνητών του κορανίου, υποστηρικτών λεσβιών και τρανσέξουαλ και τόσων άλλων ανύπαρκτων αριθμητικά αλλά και θεματολογικά εκδηλώσεων.
 http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ