Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Συμφωνία απόδοσης φόρου μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας

Η "Ελληνική" Κυβέρνηση το 1999 έκανε μια συμφωνία με την αντίστοιχη της Αλβανίας, για την ΜΗ διπλή φορολόγηση φυσικών προσώπων ή εταιρειών. Ο Νόμος 2755 στην ουσία δίνει την δυνατότητα επιλογής στους Αλβανούς ή σε εταιρείες που κερδίζουν στην Ελλάδα, να αποδίδουν φόρο στην Αλβανία!
δείτε το ΦΕΚ:

Το 1992 κυβέρνηση είχαμε την ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη και ΥΠ. ΕΞ. τον νυν Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο Σαμαράς την εποχή εκείνη έκανε συμφωνία με την Αλβανία να έρθουν Αλβανοί στην Ελλάδα. Αυτό που δεν μας είπαν τότε αλλά παραδέχθηκε στην τηλεόραση αργότερα ο πρόεδρος των Αλβανών στην Ελλάδα Ταχίρ Μίτσι, είναι ότι τα πρώτα χρόνια οι φουρνιές Αλβανών λαθρομεταναστών προέρχονταν από τις φυλακές της Αλβανίας (που είχαν ανοίξει γι αυτόν τον σκοπό).
Ο Σαμαράς ενέργησε για ακόμη μια φορά ως δεκανίκι του ΣοσιαλοΚομμουνισμού ανοίγοντας τις αγκάλες του προς το Αλβανικό Προλεταριάτο θυμίζοντας εποχές ΣυμμοριτοΠολέμου. Γιατί όμως όλα αυτά αντί να τα κάνει το ΣοσιαλοΚομμουνιστικό Πασόκ τα έκανε η δεξιά ΝΔ;
Λόγος Πρώτος: να καλυφθεί το γεγονός ότι κυβερνούσε πάντα η Κομμουνιστική Ιδέα
Λόγος Δεύτερος: να το δεχθεί το σύνολο του πληθυσμού ως φυσιολογικό, αφού το έκανε μη ΣοσιαλοΚομμουνιστικό Κόμμα
Λόγος Τρίτος: να μην στηριχθεί "κατηγορία" προς τον εν Ελλάδι ΣοσιαλοΚομμουνισμό αφού οι άλλοι το ξεκίνησαν
Λόγος Τέταρτος: υποσυνείδητα ο κόσμος να δέχεται την εικόνα περί υποτιθέμενων "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" το οποίο αποτελεί βάση για την νομοθέτηση κατά της αρνήσεως του ολοκαυτώματος
Λόγος Πέμπτος: όποιος το δει και το φωνάξει να χαρακτηριστεί ως "τρελός συνωμοσιολόγος και φασίστας"
Λόγος έκτος: δεν έχει ευθύνη κανείς αφού πάντα φταίει ο αόριστος προηγούμενος...


Το 1992 λοιπόν ανοίξανε τα σύνορα, οι πρώτοι που μπήκαν ήταν οι Αλβανοί. Η πρωτοπορία αυτή έναντι άλλων αλλοδαπών σημαίνει πολλά για όσους γνωρίζουν. Το συνάλλαγμα που έφευγε από την Ελλάδα ουδέποτε το κράτος φορολόγησε, και δεν έφτανε αυτό αλλά με το παρακάτω ΦΕΚ το "Ελληνικό" κράτος νομοθέτησε ουσιαστικά, Αλβανοί και εταιρείες να αποδίδουν φόρο στην Αλβανία! δηλαδή να τα παίρνουν από εδώ και να τα δίνουν εκεί!
Μην ξεχνάμε ότι από την μεταπολίτευση, αφού "Εθνάρχης" Καραμανλής και "Σοσιαλιστής" Παπανδρέου έκλεισαν την βιομηχανία στην Ελλάδα, η Ελλάδα ως ιδανικό έκανε το ΔΑΝΕΙΚΟ, άρα οι αλλοδαποί που δουλεύουν στην Ελλάδα δεν παράγουν κανένα κέρδος στο Κράτος, αλλά πληρωνόντουσαν και συνεχίζουν να πληρώνονται από τα ΔΑΝΕΙΚΑ μας... είναι αυτά που μας ζητάνε πίσω τώρα... και επειδή οι αλλοδαποί δεν έχουν τίποτα να τους πάρουν οι δανειστές θα πάρουν την δική μας περιουσία!!!




Ας έρθουμε λοιπόν στο ΦΕΚ του 1999:
Φυσικά Πρόσωπα ή Εταιρείες έχουν την δυνατότητα ουσιαστικά να επιλέξουν σε ποια χώρα θα αποδίδουν τον φόρο τους...
1. Έχουμε Αλβανούς να κερδίζουν εδώ χρήματα αλλά να μπορούν να αποδώσουν τον φόρο στην Αλβανία (πράγμα που σημαίνει δημιουργία επιπλέον τεράστιας οικονομικής τρύπας)
2. Έχουμε Εταιρείες να κερδίζουν εδώ χρήματα αλλά να αποδώσουν τον φόρο στην Αλβανία (εδώ είναι και η ουσία του ΦΕΚ, αφού εταιρείες δεν είχαν οι Αλβανοί αλλά κάποιοι πονηροί νεοΈλληνες των οποίων οι εταιρείες τους αντί να φορολογηθούν με το 45% στην Ελλάδα, φορολογήθηκαν με πολύ χαμηλότερους συντελεστές στην Αλβανία)
...Κατά τα άλλα μας φουμέρνουν ότι κυνηγάνε αυτούς που φοροδιαφεύγουν παράνομα... τους νομιμοποιηθέντες;

Ιδού το ΦΕΚ:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ