Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

"Πόλεμος" Καμίνη και Δένδια με την Χρυσή Αυγή για το συσσίτιο στην πλατεία Αττικής

Απαγόρευση για την προγραμματισμένη, από τη Χρυσή Αυγή, διανομή τροφίμων και ρούχων, το απόγευμα της Τετάρτης στις 6.00 μ.μ. στην πλατεία Αττικής, εξέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Δριμεία επίθεση στην Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, με αφορμή την προαναγγελία εκδήλωσης του κόμματος κατά την οποία θα μοιράζονταν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες.
«Η προαναγγελία συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα σήμερα από το θλιβερό νεοελληνικό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού, με την προσχηματική επίκληση διανομής τροφίμων, συνιστά έμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ανήμερα της συμπλήρωσης 39 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:
«Οι ''φιλεύσπλαχνοι'' νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον ''φιλανθρωπικό'' τους οίστρο».Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ξεκαθάρισε χθες ότι δεν θα επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να προχωρήσει στην προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής.
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.
Η απαγόρευση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του, "η δημοτική αρχή της Αθήνας έχει καταστήσει σαφές, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι για τη δημόσια διανομή ειδών σε δημόσιο χώρο της πόλης, απαραίτητη είναι η σχετική άδεια από τον δήμο Αθηναίων.
Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για σήμερα  Τετάρτη διανομή ειδών και τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή στην πλατεία Αττικής είναι παράνομη, καθώς δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αδειοδότησης και πολιτικά απαράδεκτη, διότι προάγει συνειδητά το ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εφαρμόζοντας τη νομοθεσία, ο δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές αρχές, δεν πρόκειται να ανεχθεί την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης".
X.A.: Θα υπερασπιστούμε τα κατοχυρωμένα δικαιώματά μας
"Παράνομο σχέδιο απαγόρευσης της διανομής τροφίμων από Δένδια και Καμίνη με τις ευλογίες Σαμαρά. Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά της
Το άθλιο κράτος του μνημονίου επιχειρεί να θέσει εκτός νόμου την αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Το αποτυχημένο και επικίνδυνο δίδυμο Δένδια-Καμίνη, με την απόλυτη συμφωνία και έγκριση του Αντώνη Σαμαρά, στήνει μία ακόμη παράνομη επιχείρηση εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.
Όσον αφορά το γελοίο επιχείρημα Καμίνη περί... "μη λήψης της απαιτούμενης άδειας", γνωστοποιούμε σε κάθε ενδιαφερόμενο πως ήδη η Χρυσή Αυγή έχει ενημερώσει επισήμως τις αρμόδιες αρχές (τοπικό αστυνομικό τμήμα, αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. και εισαγγελέα υπηρεσίας). Είμαστε 100% νόμιμοι και κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει την δραστηριότητά μας". 
http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ