Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ;

ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ;
Πολύ περισσότερο νερό απʼ ό,τι θα περίμενε κανείς υπάρχει στη Σελήνη, το οποίο πιστεύεται ότι βρίσκεται βαθιά κάτω από μεγάλο μέρος της επιφάνειας του δορυφόρου, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών.
Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι τελευταίες αποστολές στη Σελήνη υπέδειξαν ποσότητες παγωμένου νερού σε σκιερούς κρατήρες που βρίσκονται στην επιφάνεια του πλανήτη, καθώς και πάγο κάτω από την γκρίζα σκόνη. Θα μπορούσε, όμως, αυτή η ποσότητα νερού να έχει μεταφερθεί εκεί από κομήτες ή αστεροειδείς που έχουν προσκρούσει στην επιφάνεια της Σελήνης.
Η νέα έρευνα, όμως, που έχει διεξάγει η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών δείχνει ότι στη Σελήνη υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ποσότητα νερού από αυτή –μια διαπίστωση που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις μελλοντικές αποστολές στη Σελήνη.
«Νερό μπορεί να υπάρχει οπουδήποτε στο εσωτερικό της Σελήνης», συμπεραίνουν στον επίλογο της μελέτης τους οι επιστήμονες από την Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών. «Για περισσότερα από 40 χρόνια πιστεύαμε ότι η Σελήνη ήταν ξηρή», σχολιάζει ο Φράνσις Μακάμπιν από το Carnegie Institution of Washington που ηγήθηκε της έρευνας. «Διαπιστώσαμε ότι η ελάχιστη ποσότητα νερού κυμαίνεται ανάμεσα σε 64 μέρη/δισεκατομμμύριο έως 5 μέρη/εκατομμύριο».
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ...Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΓΜΗ













ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!





Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ