Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

2012 και η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα


Αποκαλύψεις από έναν Τέκτονα για την προσχεδιασμένη ιστορία της ανθρωπότητας. Πορεία , βάση της οποίας είναι το μεγάλο εξελικτικό σχέδιο υλοποίησης στο φυσικό πεδίο , του οποίου ανταύγεια υπάρχει μόνο τώρα, του Κεκρυμμένου Φωτός.

« Ο κόσμος κυβερνάται σύμφωνα με το σχέδιο του Υψίστου , από μια αδελφότητα Μυστών οι οποίοι αφού έφθασαν στην ένωση με το Θείον, τώρα παραμένουν στην Γή για να βοηθούν και να καθοδηγούν την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Όλες οι μεγάλες θρησκείες του κόσμου, έχουν ιδρυθεί και θεσπισθεί από Αυτούς.

Στους μυστικούς κόλπους αυτών των θρησκειών δίδαξαν σε όσους ήταν έτοιμοι την οδό της ανάπτυξης. ..Όλα τά μεγάλα έθνη είχαν τά δικά τους Μυστήρια με τα οποία οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι της ανθρωπότητας επιδιώξανε να διδάξουν τον κόσμο εμπνευσμένοι από την Μεγάλη Λευκή Στοά πού είναι πίσω από κάθε θρησκεία.

Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα έχει την κύρια έδρα της στην Κεντρική Ασία, αλλά σε διάφορες εποχές και για διάφορους σκοπούς διατηρεί δευτερεύουσες στοές σε διάφορα σημεία του κόσμου…οι νέοι ρυθμοί και μορφές πού αλλάζουν καθοριστικά την πορεία της ανθρωπότητας , αποτελούν μέσα, πού θεσπίσθηκαν από την Λευκή Στοά για τον επηρεασμό της ανάπτυξης των διαφόρων εθνών σύμφωνα με το σχέδιο του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος…γιατί δεν υπάρχει τυχαία ανάπτυξη, καθοδηγείται αφανώς από σώμα τελειοποιηθέντων ανθρωπων το οποίο ονομάζετε Μεγάλη Λευκή αδελφότητα , και υπάρχει για να εκτελεί την βούληση του Λόγου του ηλιακού μας συστήματος …αφορά την τεχνική έκφραση της κυκλικής μεταβολής της Ακτίνος …

Οι 7 Ακτίνες ή τύποι της Θείας Συνείδησης και δράσης επηρεάζουν τον κόσμο διαδοχικά , ή δε κυκλική μεταβολή προκαλεί τις τροποποιήσεις των τάσεων πού σημειώνονται από εποχή σε εποχή και επιφέρει συγκεκριμένες αλλαγές στην ομαδική συνείδηση. Το ιδεώδες τους είναι μια Παγκόσμια Αδελφότητα καλλιεργημένων ανθρώπων , και ένα Πνευματικό Κράτος με σκοπό ΄την μεταβολή του κόσμου.

..Σήμερα βρισκόμαστε στην οδό μιάς Νέας Εποχής την έναρξη της οποίας θα σημάνει η νέα έλευση του Παγκόσμιου Εκπαιδευτή, του κυρίου της Αγάπης. Έφθασε ο καιρός για να αναπτυχθεί μια νέα υποδιαίρεση φυλής , η έκτη της μεγάλης Άριας φυλής

1 σχόλιο:

  1. ως Έλληνες αν θέλουμε να μεγαλουργίσουμε μπορούμε με την άρια τεχνική που κατέχουμε όταν ήμαστε ενωμένη αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή # διαθέτω το πρόγραμμα # θέλω νέους με ηθικές αρχές από όλες της τάξης να πάρουν τα ινία στα χέργιατους καθένας στων τομέα του κάντε το μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ