Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Μας αναγκάζουν σε εμβολιασμούς;


Μας αναγκάζουν σε εμβολιασμούς; Όταν είμαστε μικρά παιδιά οι μανάδες μας , μας πήγαιναν στον γιατρό για να μας ρίχνει εμβόλια. Έρευνες από γιατρούς , όπως ή Δρ. Σνάιντερ από την Αυστραλία πού είναι κατά των εμβολίων , αποκαλύπτει πώς επειδή τα εμβόλια δεν είναι τίποτα άλλο παρά ιοί και βακτηρίδια πού μας εισάγουν στο σώμα μας, θεωρεί ότι είναι πολύ επικίνδυνα και δημιουργούνται πολλές άλλες ασθένειες μετά τον εμβολιασμό, όπως ό καρκίνος, το άσμα , ό αυτισμός , μέχρι έλλειψη συγκέντρωσης και αλλεργίες.

Για τον αυτισμό δε , από έρευνα έχει αποδειχθεί ότι , το 90% των παιδιών ήταν υγιέστατα πρίν από το εμβόλιο.
Οι δε βλάβες και οι θάνατοι που προκλήθηκαν και προκαλούνται από τα εμβόλια αποκρύπτονται από το κοινό ή χαρακτηρίζονται "απολύτως συμπτωματικά περιστατικά'', δηλαδή, σαν μια εξέλιξη που ούτως ή άλλως ήταν αναμενόμενη, ακόμα κι άν δεν είχε γίνει ο εμβολιασμός. Συχνά η βλάβη που έχει προκληθεί αντιμετωπίζεται ως ασήμαντη και επιφανειακή, με τον ισχυρισμό ότι βλάβη από εμβόλιο προκαλείται πολύ σπάνια ή η βλάβη συγκαλύπτεται, με την απόδοση της αιτίας στα πλέον απίθανα συμπτώματα που μπορεί κάποιος να βρει στην πολύ εξειδικευμένη βιβλιογραφία.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ποίες μορφές μπορεί να προσλάβει η βλάβη από τα εμβόλια. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ότι οι 12.000 διεκδικήσεις αποζημιώσεως λόγω βλάβης από εμβολιασμό που είναι σε εξέλιξη στα γραφεία κοινωνικής πρόνοιας των 16 ομοσπονδιών του Γερμανικού κράτους, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Τα περισσότερα παιδιά που έχουν υποστεί βλάβη εξαφανίζονται μέσα σε κάποιο ίδρυμα. Ο πραγματικός αριθμός είναι αρκετά υψηλότερος. Η ουσία σ' αυτή την ιστορία είναι ότι οι εμβολιασμοί, αυτό το ''μέτρο υπέρ της δημόσιας υγείας'' αποτελεί μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ. Οί εμβολιασμοί γίνονται κυρίως λόγω τών οικονομικών συμφερόντων καί τών τεράστιων κερδών τών φαρμακευτικών βιομηχανιών καί έχουν - αν έχουν - μόνο μιά μικρή προστατευτική επίδραση.
Μία ενδιαφέρουσα μελέτη δημοσιεύτηκε στο American Journal of Epidemiology με τον τίτλο Πόσοι θάνατοι είναι αποδεκτοί εξαιτίας των εμβολιασμών; Η μελέτη αυτή δίνει μία ιδέα του πόσος σχεδιασμός και «ενορχήστρωση» υπάρχει στην επιχειρηματική αγορά κάθε φαρμάκου ή εμβολίου ώστε να καθορίζει τον «αποδεκτό αριθμό θανάτων» τους οποίους θα ανεχθούν οι γονείς . Έτσι, ανακάλυψαν ότι όσο πιο υψηλό είναι το μορφωτικό και το βιοτικό επίπεδο των γονέων, τόσο μικρότερη είναι η αποδοχή των κινδύνων που κρύβουν τα εμβόλια...
Δεν είναι τα εμβόλια που μειώνουν την εμφάνιση μεταδιδόμενων ασθενειών, αλλά οι συνθήκες υγιεινής που τηρούνται. Κατά την περίοδο 1871-72 ξέσπασε επιδημία ευλογιάς στην αγγλική αυτή βιομηχανική πόλη Leicester, παρ' όλο που 95% όλων των βρεφών είχαν εμβολιαστεί. Ο μεγάλος αριθμός νεκρών αποδείκνυε πως τα εμβόλια δεν χρησίμευαν σε τίποτε. Για το λόγο αυτό έπαψαν να ακολουθούν την πρακτική των εμβολιασμών και βελτίωσαν τις συνθήκες υγειηνής σε ολόκληρη την πόλη. Ως αποτέλεσμα εξαφανίστηκε η ευλογιά πολύ γρηγορότερα από το Leicester, απ' ότι σε άλλες βιομηχανικές πόλεις, όπου συνέχιζαν να εμβολιάζουν.
Στατιστικά έχει αποδειχθεί πως ο προληπτικός εμβολιασμός ήταν 316 φορές πιο θανατηφόρος από την ίδια την ασθένεια.

Το επίσημο σχέδιο εμβολιασμού του πληθυσμού στις ΗΠΑ με τα αναμενόμενα εμβόλια κατά της νέας γρίπης ανακοινώθηκε από το αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων CDC σε όλες τις αρμόδιες τοπικές υπηρεσίες και προβλέπει λύσεις για μικρές και μεγαλύτερες πόλεις, ενώ εξετάζει και σενάρια διαφορετικής έντασης της επιδημίας. Σε περίπτωση που τα εμβόλια κατά της νέας γρίπης θα είναι ευρέως διαθέσιμα, το αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων CDC θα συστήσει την προσφορά τους σε πολλαπλούς χώρους.

Eν τω μεταξύ, η αυστραλιανή CSL ξεκίνησε ήδη δοκιμές για το εμβόλιο της νέας γρίπης των χοίρων , περιορισμένης κλίμακας -το ίδιο και μια κινεζική εταιρεία- οι οποίες θα διαρκέσουν δύο μήνες. Eξ’ άλλου, τέλη Aυγούστου θα ξεκινήσουν οι δοκιμές των εμβολίων που αναπτύσσει η γαλλική Sanofi-Pasteur και θα δοκιμαστούν επίσης τα πειραματικά εμβόλια των Glaxo και Novartis.
H επικινδυνότητα όμως των εμβολίων που δεν έχουν δοκιμαστεί ενδελεχώς έχει τεκμηριωθεί στην περίπτωση μαζικού εμβολιασμού στις HΠA το 1976. Tότε ο θάνατος ενός Aμερικανού στρατιώτη, που αποδόθηκε στον ιό των χοίρων, προκάλεσε πανικό και υπήρξε μάλιστα εκτίμηση για πανδημία, αν και δεν βγήκε από το στρατόπεδο όπου εμφανίστηκε. Oι εξελίξεις οδήγησαν στον μαζικό εμβολιασμό του κοινού. Για να πειστεί ο πληθυσμός μάλιστα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού έκανε δημοσίως εμβόλιο και ο τότε πρόεδρος των HΠA Tζέραλντ Φορντ. Hδη την πρώτη μέρα πέθαναν τρεις άνθρωποι, ακολούθησαν κι άλλοι, ενώ πολλοί εμβολιασμένοι (τουλάχιστον 500) παρουσίασαν το σύνδρομο Guillain-Barre.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ