Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Το 2012 και ο Terence McKenna



Ο Terence McKenna, συγγραφέας και εξερευνητής αφιέρωσε τα τελευταία είκοσι πέντε του χρόνια στη μελέτη των οντολογικών θεμάτων του σαμανισμού και της εθνο-φαρμακολογίας και του πνευματικού μετασχηματισμού .
Γεννήθηκε το 1946 ,πέθανε το 2000 .Ο McKenna θεωρείται ο Μαγγελάνος της ψυχεδέλειας καθώς και ο πρώτος πρεσβευτής της ανθρωπότητας στις νεράιδομηχανές .
Η μαθηματική θεωρία του Terence McKenna για το τέλος του χρόνου . Σύμφωνα με την μαθηματική θεωρία του Terence McKenna, το έτος 2012 θα έλθει το "τέλος του χρόνου", κάτι το οποίο αναφέρουν και οι Μάγιας. Κατά τον McKenna, ο βιορυθμός ("παλμός") της Γης που για αιώνες ήταν 7.4Hz έχει αρχίσει (μετά το 1980) να αυξάνεται, φτάνοντας σήμερα τα 12Hz. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος "κυλάει πιο γρήγορα", κάνοντας την ημέρα των 24 ωρών να ισούται με 16 πραγματικές ώρες... Μια προσέγγιση με βάση την σχέση χώρου-χρόνου ίσως δίνει μια καλύτερη αντίληψη σχετικά με την θεωρία του McKenna ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ