Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Ἡ πρώτη «Χριστιανική περιπολία» στό μουσουλμανικό Luton: Λυσσώδεις ἀντιδράσεις ἀπό μουσουλμάνους (βίντεο)

To Bury Park στο Luton είναι μια περιοχή στο Λονδίνο όπου αποτελεί σημείο συγκέντρωσης μουσουλμάνων εξτρεμιστών, φανατικών υποστηρικτών της ISIS και τρομοκρατών. Είναι το χειρότερο σημείο  για κάθε Βρετανό καθώς σφύζει ασφυκτικά από κάθε λογής μουσουλμάνους.
Σε αντίδραση μια ομάδα Βρετανών επιχείρησε να πραγματοποιήσει μια χριστιανική περιπολία στου; Δρόμους του Luton.  Αυτό που επακολούθησε ήταν αυτό που περιμένει και όλη τη Βρετανία:
Βρισιές, προσβολές και επιθέσεις από μουσουλμάνους εναντίον χριστιανών, μια εικόνα που θα ανήκε σε μυθιστόρημα φαντασίας πριν από μερικά χρόνια. Τώρα όμως ε΄9ιναι πραγματικότητα. Η επέλαση του δόγματος της «πολύπολιτισμικής και  πολυβλακώδους» κοινωνίας βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Ίδια μοίρα περιμένει και όλες τις χώρες των οποίων οι ηγεσίες διέπονται από την ίδια βλακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ