Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Μὲ μία Ἐκκλησία ποὺ ὑπακούει σὲ ἐντολές…

Μὲ μία Ἐκκλησία ποὺ ὑπακούει σὲ ἐντολές...1Όταν οι Δυτικοί ήθελαν την Εκκλησία να πάρει τ’ άρματα για να πολεμήσει για την «απελευθέρωσή» μας,  η Εκκλησία έβαλε πλάτη. Και το 1821 και κατά τον Μακεδονικό Αγώνα οι ιερείς πήραν τα όπλα και βγήκαν στα βουνά.
Δεν άφησε η Εκκλησία να εξελιχθεί η κατάσταση σύμφωνα με την βούληση του Θεού.

Τώρα που θα έπρεπε να πάει κόντρα στην ατζέντα των Δυτικών, γιατί αντιτίθεται και στην Χριστιανική και στην Ελληνική παράδοση γενικότερα, ο Ιερώνυμος απλά νίπτει τας χείρας του. «Ας τους κρίνει ο Θεός» …και ξεμπέρδεψε.
Γι ‘αυτό τον προώθησαν όλες οι καθεστωτικές φυλλάδες.
Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Με τον Ιερώνυμο στην κορυφή πέρασε το Σύμφωνο Συμβιώσεως, θα περάσει η καύση των νεκρών, θα περάσει και η Κάρτα του Πολίτη.
Θα περάσουν δηλαδή όλα όσα αποδυναμώνουν την επιρροή της Εκκλησίας στην κοινωνία, ταυτόχρονα με την επιβολή νόμων που αλυσοδένουν τους πολίτες στα τοκογλυφικά ιδρύματα.

Μεγιστοποιείται η επιρροή των αδίστακτων Τοκογλύφων που δεν έχουν κάποιο φιλανθρωπικό έργο και ελαχιστοποιείται η επιρροή της Εκκλησίας, που έχει, σε γενικές γραμμές, κάποιο φιλανθρωπικό έργο.
Η Εκκλησία οργανώνει και αναλαμβάνει να ταΐζει όλους αυτούς που αφήνουν αστέγους οι τοκογλύφοι, αν και το μεγαλύτερο τμήμα των συσσιτίων προέρχονται από δωρεές ανωνύμων πολιτών σε είδη και σε παροχή υπηρεσιών.

Και μόνον όμως αυτή η οργώνωση που πραγματοποιείται από την εκκλησία, είναι αναγκαία σε ένα κράτος που οι αυτόχειρες και οι άστεγοι δεν υπολογίζονται για άνθρωποι.

H κυβέρνηση είναι σαφώς όργανο των τοκογλύφων αφού με ΝΟΜΟ θα επιτρέψει τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας ενώ ακόμα και το επίδομα προνοίας το παρέχουν αποκλειστικά μέσω πιστωτικών καρτών της MasterCard.
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ