Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ελπίδα: Ενα όπλο στην υπηρεσία του Σαμαελ


fgtyrt87


Η ελπίδα είναι μια άξια στον χώρο των ιδεών που ακολούθησε και εξακολουθεί να ακολουθεί τους εκπεσόντες ανθρώπους.
Ελπίδα ότι θα ξαναεπιστρέψουμε στον παράδεισο που χάσαμε, η γενικά ότι τα πράγματα θα <<στρώσουν>> προς το καλύτερο και ποτέ δε στρώνουν.
Πως ήταν δυνατόν να μη την εκμεταλλευτούν οι μισάνθρωποι δαίμονες και να μην την διαστρεβλώσουν, προσθέτοντας την στη φαρέτρα με τα όπλα τους ενάντιων μας;
Τα παραδείγματα χρήσης αυτού του όπλου πολλά, με πιο πρόσφατο σε συλλογικό επίπεδο την τριπλή αποστασία των Ελλήνων στις τελευταίες εκλογές, πράγμα που έδωσε αυξημένες εξουσίες στους δαίμονες πάνω σε
αυτόν τον πλανήτη να κόβουν και να ράβουν.

Όλα αυτά χάρη στην αριστερή προπαγάνδα που θα σκίζε τα μνημόνια,με την ελπίδα να διοριστούν όλοι στο δημόσιο και να ξαναφάνε με χρυσά κουτάλια,βάζοντας σε τελευταία μοίρα τα ιδανικά αυτού του τόπου έστω και στα προσχήματα.
Ο Χριστός είπε: Επικατάρατος αυτός που ελπίζει στους ανθρώπους.
Μονό όποιος εναποθέτει τις ελπίδες του στον Χριστό ζητώντας του να τις διαχειριστεί προς όφελος του όπως Αυτός κρίνει,έχει προοπτική και να σωθεί άλλα και να μην απογοητεύεται από τον πρόσκαιρο αυτό κόσμο.
Με όπλο τον Χριστό έχουμε τη δυνατότητα να αντισταθούμε σε κάθε γελοίο ερέθισμα και προπαγάνδα που σερβίρουν οι κοσμοεξουσιαστές.
Όλα τα υπόλοιπα είναι φύκια και μεταξωτές κορδέλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ