Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ῥατσισμὸς κατὰ ὁποιουδήποτε δὲν εἶναι …«περιούσιος»!!!


Ῥατσισμὸς κατὰ ὁποιουδήποτε δὲν εἶναι ...«περιούσιος»!!!Ισραηλινοί υποχρέωσαν την AEGEAN να κατεβάσει δύο επιβάτες από την πτήση προς το Τελ Αβίβ επειδή ήταν …Άραβες!!!
Δηλαδή επειδή ήταν λίγο πιο μελαχρινοί κι επειδή ήτα
ν Μουσουλμάνοι.

Υποχρέωσαν ακόμα και την Ελληνική Αστυνομία να τους ξεφτιλίσει περνώντας τους ξανά από εξονυχιστικό έλεγχο, απλά και μόνο επειδή δεν ήταν …«περιούσιοι».
Οι σιωνιστές δολοφόνοι μωρών παιδιών παίζουν την Ελλάδα στα δάκτυλα. Οι Ισραηλινοί απαγορεύεται να θεωρούνται τρομοκράτες ή απατεώνες κι ας σκοτώνουν κι ας ληστεύουν τους Παλαιστινίους σε μαζική κλίμακα και σε καθημερινή βάση. Πού είναι όλα εκείνα τα σούργελα και οι πράκτορες που αντήλλασσαν γλωσσόφιλα στα θεωρεία της Βουλής για την νίκη κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων με το σύμφωνο συμβιώσεως;
Σίγμα
πηγή

1 σχόλιο:


  1. nikosxeiladakis.gr/%CE%B7%CF%81%CE%B8%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC/

    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ, ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΊΖΙΤΕΣ Ο ΞΕΚ@LIARIS ΑΥΤΟΣ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ)ΣΥΡΙΟΣ, ΜΕ ΓΡΙΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ (ΓΚΕΪ) ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ