Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ …φύλου!!!

Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ ...φύλου!!!1To ένα τρίτο των ψαριών στα ποτάμια αλλάζει φύλο!!!
Δηλαδή τα αρσενικά αρχίζουν να παράγουν αυγά.


Ο μέσος αριθμός των σπερματοζωαρίων που παράγονται στα όργανα των Βρετανών έχει μειωθεί κατά 30% ενώ πλέον ένα στα έξι ζευγάρια δεν μπορεί να τεκνοποιήσει!
Για όλα τα παραπάνω ευθύνεται η παρουσία οιστρογόνων (γυναικείων ορμονών) που καταλήγουν στο νερό. Ουσίες που χρησιμοποιούνται ως συστατικά στα αντισυλληπτικά χάπια, στις ορμονοθεραπείες κλπ. Συνθετική γυναικεία ορμόνη είναι και η Δισφαινόλη Α που χρησιμοποιείται στις κονσέρβες, στα μπιμπερό, στα CD μέχρι και στα χαρτάκια των αποδείξεων που βγαίνουν από τις ταμειακές.Ξέρουν εδώ και χρόνια για τις αλλαγές που προκαλεί η Δισφαινόλη στα γονίδια των ανθρώπων και των ζώων, αλλά ΜΟΝΟ η Γαλλία ζήτησε να απαγορευθεί η χρήση της σε προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Άνδρες που λαμβάνουν ακούσια γυναικείες ορμόνες από την κοιλιά της μάνας τους ακόμα σίγουρα θα χρειαστούν σύμφωνο συμβιώσεως κάποια στιγμή στην ζωή τους.
Κι αυτή την τεχνητή και μάλλον σκόπιμη χημική και γονιδιακή αλλοίωση του ανδρικού φύλου θα πρέπει να την θεωρούμε φυσιολογική…

 Σίγμα
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ