Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ό κόσμος αυτός ανήκει στόν Διάβολο όπως είπε ό ίδιος Ό Χριστός ...Μάς ετοιμάζουν νά ζήσουμε μιά εικονική ζωή μέσα...στήν εικονική ζωή...τό διπλό ψέμα...!!!

virtuix-omni-preorder
'''Θα θέλατε μήπως να επισκεφτείτε κάποιο μέρος του πλανήτη αλλά δεν έχετε τα χρήματα η τον χρόνο για να το κάνετε ;
Θα θέλατε να ζήσετε κάτι αλλά για χίλιους δύο λόγους δεν μπορείτε ;

Θα θέλατε όχι να δείτε αλλά να ζήσετε κάτι που έγινε στο παρελθόν ;
Θα θέλατε να ταξιδεύετε στο χώρο και στο χρόνο ;
Τώρα γίνεται! Και χωρίς καν να χρειάζεται να σηκωθείτε από τον...καναπέ σας!
Με την εικονική πραγματικότητα! ""
Έτσι σχεδιάζουν να λένε σε λίγα χρόνια στον κόσμο μέσα από τις χιλιάδες διαφημίσεις που θα καταλύουν το διαδίκτυο και την τηλεόραση γιαυτό το νέο τρομερό επίτευγμα της τεχνολογίας.
Οι εταιρείες κολοσσοί στον χώρο των Υπολογιστών αλλά και γενικώς της ψυχαγωγίας (Samsung , Google , Facebook ,Microsoft κτλ)ξοδεύοντας πολλά δισεκατομμύρια και ξοδεύοντας πολύ χρόνο , λένε πως κατάφεραν να κάνουν την τεχνολογία αυτή αρκετά εντυπωσιακή αλλά και ταυτόχρονα οικονομική. Πράγμα που σημαίνει ότι οι αγορές θα πλημμυρίσουν από προϊόντα εικονικής πραγματικότητας από τον ερχόμενο Απρίλιο όπως έχουν ανακοινώσει οι εταιρείες.
Όπως και με κάθε καινούριο πράγμα υπάρχουν αντιμαχόμενες πλευρές αποτελούμενοι από εκείνους που το θέλουν και εκείνους που δεν το θέλουν , και ήδη μάλιστα έχουν αρχίσει οι πρώτες συζητήσεις και διαφωνίες ως προς το πόσο μια τέτοια τεχνολογία θα ενώσει η θα απομονώσει τους ανθρώπους , για το ποιες μπορεί να είναι οι "παρενέργειες" και για το πώς Η εικονική ζωή θα εισβάλλει στην "πραγματική ζωή"
Όλοι συμφωνούν όμως στο ότι θα είναι μια μεγάλη αλλαγή και ο κόσμος μας δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.
Είναι μια ανερχόμενη τεχνολογία που αναδύεται μέσα από την εξέλιξη της τεχνολογίας του κακού και που έχει ατελείωτες όπως λένε δυνατότητες και εφαρμογές.
Εκτός από τον ψυχαγωγικό τομέα πλήρως αναμένεται να επαναπροσδιοριστούν , η εκπαίδευση, ο τουρισμός, ο στρατός, οι τηλεπικοινωνίες η ιατρική και πολλοί άλλοι τομείς αλλά και ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε και ο τρόπος που αλληλεπιδρούμε με κάποια πράματα μέλλει να αλλάξει ριζικά.
Και από μόνη της η τεχνολογία αυτή δεν είναι κακή , είναι ένα εργαλείο όπως για παράδειγμα το μαχαίρι με το οποίο κάποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει για κόψει ψωμί να φάει , αλλά μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να σκοτώσει κάποιον.
Εσείς τι πιστεύετε ; θέλουν να το κάνουν για το καλό μας ;
Φαίνεται πώς το σενάριο της ταινίας Inception δηλαδή όνειρο μέσα σε όνειρο πάει να γίνει εφιαλτική πραγματικότητα αφού οι κοσμοκράτορες θέλουν όπως φαίνεται οι άνθρωποι να ζουν μέσα σε ψεύτικο κόσμο , μέσα στον ήδη ψεύτικο κόσμο.
Ξέρουμε πως ο κόσμος αυτός ανήκει στον Διάβολο όπως ο ίδιος ο Χριστός είπε δίνοντας τον στεγνά
Κατά Ιωάννην 12,31- νῦν κρίσις ἐστὶ τοῦ κόσμου τούτου, νῦν ὁ ἄρχων τοῦ κόσμου τούτου ἐκβληθήσεται ἔξω·
Κατά Ιωάννη 12,31 -Τωρα κρίνεται ο κόσμος , τώρα ο άρχων του κόσμου αυτού θα πεταχτεί έξω.
Με την νέα τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας οι άνθρωποι θα μπορούν να φτιάχνουν εικονικούς χαρακτήρες και να ζουν μια εικονική ζωή σε έναν εικονικό κόσμο , ότι ζωή εκείνοι θέλουν , να είναι όπως θέλουν , να κάνουν ότι θέλουν να βιώνουν ότι θέλουν.
Θα ζουν σε μία φυλακή , μέσα στην ήδη υπάρχουσα φυλακή που αυτοί ονομάζουν "πραγματικό κόσμο"
Το..τρομακτικό της υπόθεσης είναι ότι άνθρωποι που έκαναν δοκιμές πάνω στο ακόμη αναπτυσσόμενο μοντέλο της αίσθησης της ύπαρξης σε ένα δοκιμαστικό εικονικό περιβάλλον έδιναν όπως είπαν την αίσθηση του χώρου , του ύψους , του βάθους Ευτυχώς αυτό είναι αρκετά μακριά για την ώρα αφού βρίσκεται σε στάδια ανάπτυξης αλλά ήδη ξεκίνησε.
Ο Γέροντας Παΐσιος όμως είχε πει κάτι , κάθε στραβό που θα θέλουν να κάνουν οι εχθροί των ανθρώπων ο Θεός θα το αξιοποιεί για το καλό μας.
Ίσως και εύχομαι με την προώθηση της τεχνολογίας της εικονικής πραγματικότητας όλο και περισσότεροι να κάτσουν να σκεφτούν , που ζουν , και να αντιληφθούν ότι αυτό που έρχεται δεν είναι μια νέα μόδα , αλλά μια νέα φυλακή , και να συνειδητοποιήσουν πώς ήδη ζούμε μέσα σε μία εικονική πραγματικότητα φυλακισμένοι Και οτι αυτά υπάρχουν γραμμένα στα κείμενα των κορυφαίων φιλοσόφων της αρχαιότητας αλλα αποτελούν και την πεμπτουσία της Αλήθειας που ο ίδιος ο Υιός και Λόγος του Θεού , ο Ιησούς Χριστός ήρθε παίρνοντας σώμα μέσα στο Μάτριξ που ζούμε να μας αποκαλύψει.
Να μας πεί πως εδώ είμαστε φυλακισμένοι πως δεν ανήκουμε εδώ , άλλα στην φωτεινή μας επουράνια πατρίδα , και να μας δείξει τον δρόμο , το πώς δηλαδή να ζήσουμε για να ελευθερωθούμε απο το Μάτριξ αυτό στο οποίο ζούμε, και να γυρίσουμε όλοι πίσω εκεί απ όπου φύγαμε, μέσα στην αγάπη και το Φώς του Τριαδικού Δημιουργού.
ΓΝΩΣΕΘΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ
(Ιησούς Χριστός )- (Κατά Ιωάννην 8,32)
Δείτε στο ολιγόλεπτο βίντεο που ακολουθεί πώς πρόκειται να επηρεάσει την ζωή μας αυτό το νέο "καλούδι" που έρχεται στον ήδη συγχυσμένο κόσμο μας να τον συγχύσει περισσότερο.
Τώρα είναι η ώρα να μάθει ο καθένας οτι ζεί φυλακισμένος στον κόσμο του Σαμαέλ , πρίν κλειστεί μόνος του σε φυλακή μέσα στη φυλακή.και τα πράγματα γίνουν χειρότερα
Και πριν , και τώρα και πάντα
Ιησούς Χριστός Νικά
Εις τους αιώνας των αιώνων

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ