Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Τό καθεστώς τής Πουστιάς θεωρεί τσιφλίκι του τήν κρατική τηλεόραση...δέν θά καλύψει τηλεοπτικά τήν τελετή τού αγιασμού τών υδάτων, στόν Πειραιά.

Το καθεστώς της Πουστιάς θεωρεί τσιφλίκι του την κρατική τηλεόραση

Η τσογλανοπαρέα του Μακαρίτη Μπανιά, θεωρεί ότι είναι ιδιοκτησία της η κρατική τηλεόραση και διέταξε την ΕΡΤ να μην καλύψει τηλεοπτικά την τελετή του αγιασμού των υδάτων, στον Πειραιά. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ μετά την Λογοκρισία της Πουστιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση. «Ανακάλεσε (η κυβέρνηση) την κρατική τηλεόραση, η οποία επί δεκαετίες μεταδίδει στα πέρατα της Γης την τελετή των Θεοφανείων, στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία εξελέγη μεν δημοκρατικώς, εκμεταλλευόμενη την οικονομική τραγωδία της χώρας, αλλά πάσχει από όζουσα φασίζουσα νοοτροπία και από εμπάθεια και εκδικητικότητα». πηγή

Δεν θα κάνουν Θεοφάνεια στον Πειραιά Τσίπρας και Παυλόπουλος! Ενοχλημένοι με τον Σεραφείμ!

... Θεοφάνεια στην Αθήνα και όχι στον Πειραιά, λόγω συμφώνου συμβίωσης αναμένεται να κάνουν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Στον Πειραιά δεν θα βρεθεί ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ