Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΛΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...!!!

Ὑποβοηθουμένη αὐτοκτονία!!!1Oι εκτρώσεις, η υποβοηθουμένη αυτοκτονία, ο ομοφυλοφιλικός γάμος, η υιοθεσία από ομοφυλοφίλους, η αποποινικοποίηση της χρήσεως ναρκωτικών, τα αποτεφρωτήρια για τους νεκρούς κλπ νομοθετούνται πιεστικά χωρίς να το απαιτούν ούτε οι κοινωνίες, ούτε οι καιροί.

Σε όλον τον κόσμο δημιουργούνται στρατιές πεινασμένων κι αστέγων αλλά οι κυβερνήσεις δεν νομοθετούν το παραμικρό εναντίον των τραπεζών και των διεφθαρμένων πολιτικών. Αντιθέτως εν καιρώ κρίσεως σπεύδουν να νομοθετήσουν απρόκλητα για θέματα περίεργα που αφορούν σε περιθωριακούς ανθρώπους, χωρίς πολιτική επιρροή. Μία ξαφνική προσχηματική, υποκριτική πολιτική ευαισθησία επιδεικνύεται από ευρέως γνωστά κι αδίστακτα λαμόγια της Βουλής.

Αυτά τα περίεργα θέματα που προωθούν οι …δήθεν ευαίσθητοι κλέπτομανείς γενίτσαροι κάθε Κοινοβουλίου, έχουν έναν κοινό παρανομαστή: Αποτελούν όλα θέματα κορυφαίας σημασίας για όλες τις μεγάλες θρησκείες.

Η θεσμοθέτηση πολιτικών νόμων, που επιτρέπουν και νομιμοποιούν τα μεγάλα θρησκευτικά αμαρτήματα ή ατοπήματα ξέρουν ότι θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε συμπεριφορές ασύμβατες με τις θρησκευτικές αρχές και θα αποδυναμώσουν έτσι την επιρροή των θρησκειών στις κοινωνίες. Επιπλέον η νομιμοποίηση της ανωμαλίας αποσυντονίζει την κοινωνία που αισθάνεται αποπροσανατολισμένη, έχοντας εκτροχιασθεί από κάποιες σταθερές που ίσχυαν ως φυσικοί νόμοι .

Και δεν είναι μόνο η πολιτική επιρροή των θρησκειών που ανησυχεί την Νέα Τάξη αλλά και τα τεράστια χρηματικά ποσά που διακινούν τα θρησκευτικά ιδρύματα και που οι τοκογλύφοι θέλουν να αρπάξουν.
 Ο πλούτος σε λάθος χέρια σημαίνει δυνατότητα ανυπακοής κι αντιστάσεως στο σύστημα.
Σίγμα
ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ