Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ {ΚΙΣ}...ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ...!!!

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Ε.Α.Σ.) ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ .

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ »ΚΑΤΕΒΟΥΝ» ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ Ο Ε.Α.Σ. ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ 66 ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΔΙΑΤΑΓΗ : » ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.

ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ) ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΦΕΡΕ :

»ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΘΡΑΣΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΟΥΝ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΑΙΩΝΩΝ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΔΕΝ ΕΞΕΔΙΔΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΣΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ , ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΟΜΕΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.ΚΛΠ ΚΛΠ….»

ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ…

ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΣΚΟΥΝ ΕΠΙΡΟΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ…. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΠΙΣΤΟΙ, ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ »ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ » ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΙΧΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ