Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Μέγας καραγκιόζης ο Ρέντζι...και άξιος φίλος του Τσίπρα! H Ρώμη έκρυψε τα γυμνά αγάλματα για να μην προσβληθεί ο πρόεδρος του Ιράν






Η Ρώμη υποδέχθηκε τη Δευτέρα με τιμή τον πρόεδρο του Ιράν, Χασάν Ρουχανί και ο Ματέο Ρέντσι έκανε τα πάντα προκειμένου να τον ευχαριστήσει.
Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στο Μουσείο Καπιτολίνι της Ρώμης, όπου συζήτησαν και απήλαυσαν τα έργα τέχνης, με έναν όχι και τόσο συμβατικό τρόπο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Guardian, το γραφείο του πρωθυπουργού της Ιταλίας είχε δώσει εντολή να καλυφθούν τα γυμνά αγάλματα ως ένδειξη σεβασμού για τον Ιρανό πρόεδρο.
Προς τιμήν του Ρουχανί , αποφασίστηκε επίσης να μη σερβιριστεί αλκοόλ στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε, μία εξίσου διπλωματική κίνηση που υιοθετείται κάθε φορά που επισκέπτονται Μουσουλμάνοι αξιωματούχοι άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ