Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΠΕΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΕΙΝΑΙ Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΠΕΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
Ο Ζιρινόφσκι, για τον οποίο πολλοί πιστεύουν ότι λέει φωναχτά όλα όσα σκέφτεται σιωπηρά ο Πούτιν, το είπε ξεκάθαρα: «Ο Πούτιν αποφάσισε να ξεκινήσει Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο»! Μάλιστα συμπλήρωσε τη δήλωσή του, λέγοντας ότι έρχονται ρωσικοί βομβαρδισμοί επί της ανατολικής Ευρώπης (τιμωρώντας έτσι η Μόσχα τις πρώην κομμουνιστικές χώρες που προσχώρησαν στο ΝΑΤΟ)… Ιδού τι είπε, μεταξύ άλλων, ο Ζιρινόφσκι (στον τηλεοπτικό σταθμό «Ρωσία 24»):
«Όλα τα ζητήματα πολέμου και ειρήνης, ειδικά αυτά που συνδέονται με την Ουκρανία, τα αποφασίζει μόνο ένας άνθρωπος, ο ανώτατος άρχοντας της Ρωσίας! Όπως ακριβώς την εποχή του Πρώτου παγκοσμίου πολέμου, όταν ο τσάρος Νικόλαος Β΄ έλαβε την τελική απόφαση για συμμετοχή στον πόλεμο και όπως ακριβώς την εποχή του Δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, όταν τη σωστή και οριστική απόφαση για συμμετοχή στον πόλεμο την πήρε ο Στάλιν… Έτσι θα γίνει και τώρα, στον Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!!! Και είμαι σίγουρος ότι η κύρια απόφαση έχει ήδη παρθεί και αυτή θα εφαρμοστεί σταδιακά, έτσι ώστε άπαντες στον κόσμο να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει»!
Και συμπλήρωσε ο Ζιρινόφσκι: «Η Ευρώπη θα πέσει και πάλι στη φωτιά! Τι θα μείνει από τις χώρες της Βαλτικής; Τίποτα! Κι εκεί έχει αεροπλάνα του ΝΑΤΟ, συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας… Κάτι που σημαίνει ότι οι χώρες της Βαλτικής, αλλά και η Πολωνία, είναι καταδικασμένες! Θα σβηστούν από τον χάρτη, δεν θα μείνει τίποτα στο σημείο που υπάρχουν τώρα αυτές!... Ας το θυμούνται αυτό οι ηγέτες των εν λόγω μικρών χωρών-νάνων… Η ανατολική Ευρώπη βρίσκεται ενώπιον της απειλής πλήρης εξαφάνισής της»!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ