Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΔΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ! Βάζουν τον Ρουμελιώτη να φέρει τα ρούβλια των... BRICS

Τη Δευτέρα ο υφυπουργός Οικονομικών της Ρωσίας και εκπρόσωπος/αντιπρόσωπος της νέας αναπτυξιακής τράπεζας που δημιουργούν οι χώρες BRICS (Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ινδία, Ν. Αφρική), Σεργκέι Στόρτσακ, τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και κάλεσε την Ελλάδα, να γίνει το 6ο μέλος στην τράπεζα. 
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη που είχε ο Δραγασάκης με τους τραπεζίτες – Προφανής ο εναρμονισμός της κυβέρνησης με τις απόψεις που διατυπώνονται μέσω Iskra και ζητούν να ενταχθεί η Ελλάδα στην αναπτυξιακή τράπεζα
Η σαφής πρόθεση της κυβέρνησης να διερευνήσει τις δυνατότητες συμμετοχής της Ελλάδας στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα των BRICS (New Development Bank) μετά τη σχετική πρόταση που υποβλήθηκε προς τη χώρα μας διατυπώθηκε σήμερα κατά τη συνάντηση που είχε ο κ. Δραγασάκης με το ΔΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όρισε ως υπεύθυνο για την διερεύνηση των δυνατοτήτων αυτών τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη.
Είναι εμφανής από τις εξελίξεις ο εναρμονισμός της κυβέρνησης με τις απόψεις Λαφαζάνη, ο οποίος μέσω Iskra έχει ζητήσει επανειλημμένα να ενταχθεί η Ελλάδα στην αναπτυξιακή τράπεζα. 
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ