Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ – Πνευματικοπαίδι του Αγίου Παϊσίου στέλνει Μήνυμα για τους Σεισμούς…

ΕΠΕΙΓΟΝ - Πνευματικοπαίδι του Αγίου Παϊσίου στέλνει Μήνυμα για τους Σεισμούς... «ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ …»
ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ !!!
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ …
ΔΕΝ ΣΥΣΤΟΙΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ !!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ …
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΟΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ, ΣΗΜΕΡΑ 12/5/2015 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ !!!
Ο ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΣΙΕΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ …
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ …
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΜΑΓΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΝΝΟΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!!

anargyros61

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ