arxigramma-Eάν παρακολουθείτε ντοκυμανταίρ, θα ξέρετε πως ο κροκόδειλος τρώει μέχρι καί νεαρούς κροκόδειλους. Ναί, απ’ το ίδιο είδος. Ναί, πρόκειται γιά σαφή καννιβαλισμό.
Εδώ ένα λίαν διαφωτιστικόν βίδεον.
Εφ’ όσον, τώρα, καταλάβατε τί παναπεί «ερπετό», πείτε μου – ειλικρινά:
  • Θα δοκιμάζατε ποτέ να γράψετε τον κροκόδειλο σε δημοτικό σχολείο, να μάθει γράμματα γιά «να γίνει άνθρωπος»; (Διότι ο κροκόδειλος έχει …καλές προθέσεις –«ουδείς εκών κακός», που λένε-, αλλά κάνει κακές πράξεις ένεκα η αγραμματωσύνη καί η φτώχεια.)
  • Θα λέγατε ποτέ διάφορες χοντρομαλακίες, του τύπου «να ενταχθεί ο κροκόδειλος στην κοινωνία», κτλ κτλ; (Εκτός αν στήνατε καμιά -σαφώς απατεωνίστικη- ΜΚΟ καί σας χρυσοπλήρωνε ο προϋπολογισμός γιά να εκστομίζετε ανοησίες.) Παρά το ότι επί κάποια χιλιάρικα χρόνια οι κροκόδειλοι αρνούνται πεισμόνως να …ενταχθούν στην κοινωνία.
  • Θα δίνατε ποτέ ελεημοσύνη σε κροκόδειλο;
Όχι, έ;
– Ρέ Εργοδότη, ο κροκόδειλος είναι ερπετό! Τί «να τον πάμε στο σχολείο»; Τί λες αυτού πέρα;
…Κι όμως!… Αυτές ακριβώς τις μαλακίες μας πετάνε κατακέφαλα διάφοροι, γιά άλλου είδους ερπετά.
Έχετε ακούσει τίποτε γιά «ερπετικό» εγκέφαλο; Έχετε ακούσει τίποτε γιά τεχνητές ράτσες, φτιαγμένες σε βιολογικά εργαστήρια σε καιρούς μακρινούς;… καί με ποιούς σκοπούς;… Έ! Καιρός είναι ν’ αρχίσετε να υποψιάζεστε τίποτε.
Όπως πρέπει καί να υποψιαστείτε το τί είναι πιθανόν να ξανακάνουν αυτές οι ράτσες στο εγγύς μέλλον, όπως κάποτε… Στις πεδιάδες της Λιβύης το 9,600 πΧ… (Ακριβώς!… Σωστά μαντέψατε. Αυτό που είναι προγραμματισμένες να κάνουν.)
Εδώ μου γίνατε όλοι εξπέρ στην απαγγελία του ποιήματος γιά τα «βδελυρά έθνη», αλλά δίπλα σας δεν μπορείτε να δείτε!
Το πολύ-πολύ μερικοί να βρουν χρόνο να στολίσουν τον γράφοντα ως φαντασιόπληκτο ή/καί ρατσιστή.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όμως. Το ξύπνημα, εννοώ.
πηγή