Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ!


Αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι και οι φανατικοί ισλαμιστές! Σε λίγο θα τα λουστο και εμείς, εδώ στην Ελλάδα και πιθανώς σε χειρότερη μορφή. Τόσο μακάκες είναι οι πολιτικοί μας που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, εκτός και αν δολοφονούν την Ελλάδα εν γνώσει τους.  Δείτε τι γίνεται στη Νορβηγία, όπου την έχουν κατακλύσει...
  μουσουλμάνοι. Καίνε τη σημαία της χώρας που τους φιλοξενεί  και απαιτούν δικό τους ανεξάρτητο κράτος εντός της Σκανδιναβικής χώρας Οι μουσουλμάνοι γι' αυτό τον λόγο κατακλύζουν τις ευρωπαϊκές χώρες: για να σκορπίσουν διχασμό και να διχοτομήσουν τις χώρες στις οποίες φιλοξενούνται. Τα ισλαμικά κράτη και τα χαλιφάτα με αυτό τον τρόπο θα ιδρυθούν εντός των ευρωπαϊκών και χριστιανικών χωρών.  Ξυπνήστε Έλληνες!!! Διαβάστε την σχετική είδηση εδώ, όπου έχει σημασία να προσέξετε πώς οι μουσουλμάνοι φτάνουν στο σημείο να απαιτήσουν ανεξάρτητο δικό τους κράτος, με τη σταδιακή αύξηση του πληθυσμού τους!  Έτσι κι εδώ οι δικοί μας ξεφτίλες πολιτικοί, μετά το τέμενος που θα τους φτιάξουν, οι ισλαμιστές θα περάσουν στην επόμενη φάση, να απαιτήσουν δική τους γη εντός της ελληνικής επικράτειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ