Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Στην χώρα των σανοφάγων...Τελικά ακόμα να πτωχεύσουμε, ακόμα να πεινάσουμε, ακόμα να μας βαρεθούν οι ευρωπαίοι και να μας διώξουν...!!!

Τελικά ακόμα να πτωχεύσουμε, ακόμα να πεινάσουμε, ακόμα να μας βαρεθούν οι ευρωπαίοι και να μας διώξουν, ακόμα να μείνουμε από χρήμα, ακόμα κλπ, κλπ, κλπ
Και ας σκοτώνονται στην τηλεόραση «ειδήμονες» σαν τον Πρετεντέρη, τον Πορτοσάλτε και άλλους σανοπώλες τους τελευταίους μήνες ότι «αύριο πρωί-πρωί καταστρεφόμαστε».
Και δεν φτάνει η τόση κατανάλωση πολιτικού και οικονομικού σανού. Για να αισθανθούν εθνικά υπερήφανοι οι κάτοικοι της πρώην Ελλάδας, πρώην Ελλαντιστάν και νυν Σανοφαγιστάν, περιμένουν να πάει στον τελικό μιας καπιταλιστικής -τύπου «άρτου και θεάματα»- διοργάνωσης, η «αθλητική» ομάδα -μιας ιδιωτικής κερδοσκοπικής εταιρείας- με τους μισούς παίκτες αλλοεθνείς.
Πρέπει με κάποιον τρόπο να μπω στο κύκλωμα πώλησης σανού. Έχει κονόμα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ