Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Ρατσιστικό Ισραήλ: Απαγορεύεται οι Παλαιστίνιοι να επιβαίνουν στα ίδια λεωφορεία με τους Ισραηλινούς

Ρατσιστικό Ισραήλ: Απαγορεύεται οι Παλαιστίνιοι να επιβαίνουν στα ίδια λεωφορεία με τους Ισραηλινούς
Το πιο ρατσιστικό κράτος του κόσμου, είναι εκείνο που κανείς δεν ασκεί κριτική.

Η είδηση παρουσιάζεται ως κάτι το περίπου φυσιολογικό από τα ειδησεογραφικά sites 
που ουρλιάζουν σε κάθε ευκαιρία για τον «ρατσισμό» των Ελλήνων (πάντα για να χτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) αλλά βγάζουν τον σκασμό για τον πραγματικό ρατσισμό των Σιωνιστών!

Έτσι λοιπόν, οι Παλαιστίνιοι στο εξής, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, δεν θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα ίδια λεωφορεία με τους Ισραηλινούς όταν επιστρέφουν στο σπίτι τους από τις δουλειές τους, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος που θα διαρκέσει τρεις μήνες.
Χιλιάδες Παλαιστίνιοι από σήμερα, θα πρέπει να περνούν από τέσσερα σημεία ελέγχου για να μεταβούν στον τόπο εργασίας τους και στη συνέχεια μέσω των ίδιων σημείων διέλευσης να επιστρέφουν στο σπίτι τους. Κατά την επιστροφή τους στη Δυτική Όχθη, οι Παλαιστίνιοι θα πρέπει να παίρνουν παλαιστινιακά λεωφορεία για να φθάνουν στο σπίτι τους και όχι πλέον ισραηλινά.

Αυτός είναι ο θαυμαστός κόσμος των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και του «αντιρατσισμού» των απανταχού υποκριτών. Υπάρχει κάποιος οργανισμός που θα επιβάλλει κυρώσεις στο Ισραήλ για την καταπίεση και τον διαχωρισμό των Παλαιστινίων; Εδώ σε θέλω «αντιρατσιστή» μου!


Ν.Κ. ἀπό : Χρυσῆ Αὐγή
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ