Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΟΟΥΜΕ ΕΓΩΪΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ. "Ένα σκυλάκι πήγε στο σπίτι με μια σακούλα στο στόμα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είχε μέσα!"

Αυτό το σκυλί πήγε στο σπίτι με μια σακούλα στο στόμα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είχε μέσα!
 Αυτό το μικρό σκυλί βλέπει τον κόσμο πολύ διαφορετικά από ότι οι άνθρωποι. Αλλά και πάλι! Βρήκε τον τρόπο να κάνει κάτι υπέροχο! Να σώσει μια ζωή!
Αυτό που θα διαβάσετε στη συνέχεια θα μπορούσε να είναι μια φανταστική ιστορία ή μια σκηνή από παιδική ταινία με ζώα. Η αλήθεια όμως είναι ότι, πρόκειται για μια από τις ιστορίες που μόνο η ίδια η ζωή μπορεί να μας διηγηθεί.
Είναι τιμή μας να σας παρουσιάσουμε τον Pui, ένα μικρό κουτάβι που περνά τις μέρες του στους δρόμους της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, της Μπανγκόκ.

Μια μέρα έψαχνε κάτι για να φάει σε μια χωματερή, όταν βρήκε μια λευκή πλαστική σακούλα. Ο μικρός Ρυί αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη συγκεκριμένη σακούλα.
Αυτό το σκυλί πήγε στο σπίτι με μια σακούλα στο στόμα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είχε μέσα!
Ελευθέρωσε προσεκτικά τη σακούλα από τα σκουπίδια που την πλάκωναν, την πήρε στο στόμα του και την μετέφερε μέχρι το σπίτι της οικογένειας που τον φρόντιζε.
Εκεί γαύγιζε χωρίς σταματημό μέχρι να ανοίξει την πόρτα ο Gumnerd Thongmak, ο ιδιοκτήτης του.

Ο Thongmak προχώρησε γεμάτος περιέργεια προς τον Pui για να δει τι συμβαίνει. Πίστευε ότι είχε χτυπήσει. Ότι κάτι τρομακτικό του είχε συμβεί.
Όταν πλησίασε αρκετά κοντά του, άκουσε ένα σιγανό κλαψούρισμα από την σακούλα. Τρομοκρατημένος, άνοιξε την τσάντα και ανακάλυψε ένα νεογέννητο μωρό.
Το μωρό ήταν πολύ μικρό και αυτό το οδήγησε να υποθέσει ότι είχε γεννηθεί πρόωρο. Το πήρε αμέσως στο σπίτι του, το τύλιξε με κουβέρτες και κάλεσε ασθενοφόρο.
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ