Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Πώς λειτουργούν τά εμβόλια mRNA.>> Ενσωματώνεται τό RNA του ιού στό DNA τού ανθρώπου? !!!

 

Αντί να βάλω τον αδρανοποιημένο ή νεκρό μικροοργανισμό ή μια πρωτεΐνη του, βάζω τμήμα από το ενεργό γενετικό υλικό (RNA ονομάζεται) του ιού που μπαίνοντας στον οργανισμό μας ενεργοποιεί τα κύτταρά μας να παράγουν ένα τμήμα του ιού (πρωτεΐνη) που στη συνέχεια μπορεί να διεγείρει την άμυνά μας για παραγωγή αντισωμάτων.

Μήπως αυτό το ενεργό RNA του ιού ενσωματωθεί στο δικό μας γενετικό υλικό (το DNA των κυττάρων μας) και αποτελέσει πλέον μέρος του γενετικού μας υλικού καθιστώντας μας μόνιμα όμηρους του ιού με ανυπολόγιστες συνέπειες; Και κάποιοι σοβαροί επιστήμονες προχωρούν ακόμη πιο πέρα. Μήπως το γενετικό υλικό του ιού ενσωματωθεί και στα σπερματοζωάρια ή ωάρια του οργανισμού και μεταδοθεί στις επόμενες γενεές; Μήπως δηλαδή όχι απλώς κάποιος υποθηκεύσει το δικό του μέλλον αλλά και των μελλοντικών παιδιών του;
 Δε σας κρύβω ότι η βεβαιότητα με την οποία άκουγα να συνιστάται η άνευ όρων χρήση εμβολίων από παιδιάτρους και γυναικολόγους με έκαναν να αμφισβητώ όσα επί δεκαετίες μελετώ στο χώρο της ιατρικής. Οι ίδιοι άνθρωποι που αρνούνται ένα φάρμακο που κυκλοφορεί επί δεκαετίες να χρησιμοποιηθεί σε μία έγκυο γιατί δεν υπάρχουν ειδικές μελέτες, πρότειναν ανεπιφύλακτα ένα εμβόλιο που κυκλοφορούσε επί μερικές εβδομάδες ή μήνες.
Ποιοι είναι οι κίνδυνοι αν το RNA του εμβολίου (δηλαδή του ιού) μπει στο DNA μας; Πολύ απλά και κοφτά να προκαλέσουν μελλοντικά έξαρση αυτοάνοσων ασθενειών και όγκων η και άλλων απρόβλεπτων καταστάσεων . Αν το γενετικό υλικό του ιού που περιέχουν τα εμβόλια γίνει γενετικό υλικό μας μέσω ενσωμάτωσης, θα κουβαλάμε τον ιό εφ’ όρου ζωής. Ή και χειρότερα, μπορεί να τον μεταδίδουμε γενετικά και στους απογόνους μας. Αυτά δεν τα βγάλαμε από το μυαλό μας.
Τα επεσήμαναν σοβαροί επιστήμονες που η φωνή τους όμως θάφτηκε μέσα στα ουρλιαχτά του όχλου και της καταστολής. Ακόμη και αυτοί που αρνήθηκαν να ρισκάρουν εξουθενώθηκα και σύρθηκαν στην εξαθλίωση της απόλυσης ή του αναγκαστικού εμβολιασμού. Και βέβαια χωρίς ευθύνη από τους πολιτικούς και επιστήμονες που τους εξανάγκασαν.
Όμως ο χρόνος κυλά και τα στοιχεία που έρχονται δε δικαιώνουν τη μακαρία σιγουριά των υπευθύνων. Στο διεθνή επιστημονικό τύπο αρχίζουν και εμφανίζονται ανησυχητικά άρθρα. Πριν λίγες εβδομάδες στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό “Current issues in molecular biology” δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο: «Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line» και για όσους τα Αγγλικά τους δεν είναι τόσο καλά: «Ενδοκυτταρική αντίστροφη μεταγραφή του εμβολίου Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA BNT162b2 In vitro σε κυτταρική σειρά ανθρώπινου ήπατος»
Τι σημαίνει αυτό; Ότι όπως υποστηρίζει το άρθρο υπάρχει ανάστροφη μεταγραφάση στον άνθρωπο, το ένζυμο δηλαδή που μπορεί να ενσωματώνει στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων το RNA των εμβολίων.
Για όσους αμφισβητούν αυτή τη διαπίστωση εκ μέρους μας παραθέτουμε μεταφρασμένο το συμπέρασμα του άρθρου: «Η μελέτη μας είναι η πρώτη in vitro μελέτη σχετικά με την επίδραση του εμβολίου mRNA του COVID-19, BNT162b2, στην κυτταρική σειρά ανθρώπινου ήπατος. Παρουσιάζουμε στοιχεία σχετικά με τη γρήγορη είσοδο του BNT162b2 στα κύτταρα και την επακόλουθη ενδοκυτταρική αντίστροφη μεταγραφή του BNT162b2 mRNA στο DNA.»

Για όσους κουράζονται να διαβάζουν ιατρικούς όρους λέμε απλά το νόημα της παραπάνω παραγράφου. Κατά τις μελέτες των εμβολίων σε ζώα πριν κυκλοφορήσουν ήταν γνωστό ότι το m-RNA του ιού μπορεί να ενσωματωθεί στα κύτταρά τους. Μια ακόμη πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι αυτό μπορεί να γίνει και με τα ανθρώπινα κύτταρα.  Η παρούσα μελέτη που έγινε σε ηπατικά κύτταρα ανθρώπου επιβεβαιώνει την ενσωμάτωση του m-RNA των εμβολίων στο DNA κυττάρων αυτών. Θα θέλαμε να ακούσουμε την απάντηση όσων ανεύθυνα και επιπόλαια με σιγουριά αναφέρονταν στην απόλυτη ασφάλεια των εμβολίων. Ευχόμαστε να μην πληρώσουμε ακριβά μια τέτοια σιγουριά.

Τού καρδιολόγου Νικόλαου Παναγιωτόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ