Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: «ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»

{Ανάρτηση τού 2014 }
 Η αλήθεια όπισθεν της βιτρίνας της απάτης και της συπιοθωλούρας των δακρυγόνων και των μυδράλιων (μολότωφ).

Η Σιωνιστική Μασσωνία είτε παγίδεψε την Ρωσσία ώστε ν’ αναγκαστεί να κάνει πόλεμον διά να επιβιώσει είτε η εξουσία της Ρωσσίας άμεσα ή έμμεσα παίζει ρόλον της σιωνιστικής σατανικής παρωδίας της σωτηρίας των λαών διά της κατάργησης της ελευθερίας τους μέσω της μικροσυσκευής/μικροτσίψ όπου θα ελέγχει τη θέληση μας και θα μας διατάσσει χωρίς να μπορούμε ν’ αρνηθούμε, να θέλουμε ν’ αρνηθούμε και να σκεπτώμεθα, ινά υβρίζομε Τω Αγίω Πνεύματι Των Απείρων Αγιοτήτων.
Ήδη αναφερθήκαμε σε προσανάμματα των καρβούνων του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου σε χώρες της Αφρικής, Αραβίας, Ευρώπης, Ασσίας και με υποανάψεις σε Αμερική και Ωκεανία. Ήδη αναφερθήκαμε εις το ότι αν η Ε.Ε.Ε. = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Σιωνιστικής Σκλαβένωσις (Ε.Ε.Σ.Σ.) είχε προθέσεις ευημερίας των πολιτών θα φώναζε εις τους Ουκρανούς Αντίχριστους φιλοΕ.Ε. να σταματήσουν τη καταστροφή της χώρας τους αφού δεν χάθηκε ο κόσμος για να επαναγίνει διαβούλευση στην Ε.Ε. της Ουκρανίας.
Σκοπός της Ε.Ε.Σ.Σ. είναι να επέλθει πολιτική ανωμαλία εις την Ουκρανία ώστε η συμπλοκή να φέρει επεμβάσεις εκ του εξωτερικού και αν επέμβει δυτική χώρα η Ρωσσία δεν έχει άλλη επιλογή. Από την άλλη είναι η συνειδητή ή ασυνείδητη αφορμή διεισβολής της Ρωσσίας εις την Ουκρανία όπως επισήμανε ο Γέροντας Παϊσιος μόλις πριν τον ΓΠΠ! Κατόπιν θα κατέβει εις την Μαύρη Θάλασσα και την Μεσόγειον καθότι την ίδια εποχή θα επιτεθεί εν βιάσει η Τουρκία εις την Ελλάδα. Τότε 1/3 των Τούρκων θα σκοτωθεί, 1/3 θα άγει εις την Μέκκα και 1/3 θα βαπτισθεί Χριστιανόν κυρίως εις τους μικρασσιάτικους νήσους της Ελλάδος.
Η Ρωσσία θα ελευθερώσει την Συρία και θα καταλήξει έως το Ιράν και το Ισραήλ το οποίον θα ισοπεδώσει μαζί με ολάκερες πολιτείες.
Όλα τούτα διά της υπομονής των φρονίμων ίσως αντέξουν οκτώ με δέκα έτη αλλά εν τέλει ούτως ή άλλως θα γίνει.
Η επίθεση των Σιωνιστών διά των διαδηλωτών εις την Ουκρανία με αρχηγόν έναν ηθοποιόν, αυτόν τα λέγει όλα, είναι εις την ουσία εισβολή ή και παρεισβολή εις την Ρωσσία, δεν το κατανοείτε; Είμαστε εις τα πρόθυρα της πλήρους και εκ πανταχόθεν συρράξεως. Χώστε ό,τι θα χώσετε για τις μέλλουσες γενεές και τα κείμενα της Θεομετρίας/Κόμπρα! Θα σας χρειαστούν όταν πρέπει ν’ αντέχετε εσείς οί απογόνοι σας εις τους αγρούς διά να μην χάσετε τις ψυχές διά της μικροσυσκευής/μικροτσίψ του Αντίχριστου = 666 συμβολικώς = ΧΞΣ = Χρηστός Ξερός (Χρηστός Ξερός Σωτήρ ή Χρηστός Ξερός Σατανάς) = όνομα Πατριάρχου Αντιχρίστου της Πάσης Υφηλίου Βασιλεύς Ψευδόχριστος!!!!
Οι Σιωνιστές προσπαθούν να καταστρέψουν την Όρθοδοξη Χριστιανή Ρωσσία και κάθε άλλη υπερδύναμη διά της μοναδικής οδού, να την αναγκάσουν ν’ αναλώσει τα όπλα της, τους στρατιώτες της, τις δομές και υποδομές της κ.α.. Όπως έκαναν εις την σκόπιμη εκστρατεία εκ των Σιωνιστών της Ελλάδος εις την Μικρασσία ώστε να φακωθεί και να καταστραφεί και έκτοτε οπισθοδρομεί η Ελλάς εις όλα! Πυροδοτούν την στρατιωτική δραστηριοποίηση της Ρωσσίας μέσω της Ουκρανίας. Το Ισραήλ ως πολίτες νομίζουν θα γλυτώσουν ενώ θα είναι εν μέσω του πυρός και δεν καταλάβουν όπως και κάθε άλλος λαός ότι ο Διάβολος δεν είναι υπέρ τους αλλά τους καταστρέφουν εις τα μέτρα της ιδίας αυτού χάλεπης πανεκπτώσεως. 
Η Ρωσσία πρέπει να πέσει και τούτο γίνεται μόνον διά πολέμου. Η Ρωσσία θα κερδίσει την Μικρασσία αλλά επειδή οι Μασσώνοι της Ελλάδος θα δεχθούν να την πάρουν ή κατά λάθος θα την πάρουμε εμείς, η Ρωσσία θα απογοητευτεί, θα «κρυάνει» αισθαντικώς έναντι της Ελλάδος και θα κινήσει άλλη φορά να μας βοηθήσει και ως εκ τούτου θα διαθραυθεί η αγάπη και η ενότητα της Ορθοδοξίας λόγω αντιορθόδοξων και αναξιορθόδοξων πρακτικών ούτως ώστε η Μασσωνία ν’ ανασυγκροτηθεί χωρίς να έχει αντισυμμαχίες εναντίον της και όλοι εν τέλει θα «καταλάβουν» ότι δεν «αξίζουν» οι θρησκείες τους. Όλα τούτα μετά τον Εξαδάκτυλον.
Όλα τα εργοστάσια του κόσμου κάνουν πυρετωδώς όπλα ο υπερπολυθάνατος χρειάζεται μέσα….
Ο πόλεμος εις την Ορθόδοξη Ουκρανία είναι κακοήθης κνησμός των αχαμνών της Ρωσσίας….
{Ή ανάρτηση τού 2014 εδώ}

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
http://news-cobra.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ