Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ή διαβολοτεχνολογία τους καί στό βάθος ή στέρηση τής ελευθερίας πού σού έδωσε ό Θεός....

 Ο Bastien Girod, μέλος του Ελβετικού Εθνικού Συμβουλίου, και προστατευόμενος του διαβόητου Κλάους Σβαμπ, μιλώντας στο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ 2023, είπε πως υπάρχει ανάγκη για έξυπνες γειτονιές των 15 λεπτών ή όπως τις αποκάλεσε βιώσιμες συνοικίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην χρειάζεται να έχουν αυτοκίνητο!

Με λίγα λόγια αυτό το οποίο διαφημίζει είναι η δημιουργία συνοικιών οι οποίες θα διαθέτουν ότι χρειάζεται ένας άνθρωπος σε ακτίνα 15 λεπτών της ώρας από τον ίδιο, εάν αυτός κινείται με τα πόδια.

Φυσικά όλο αυτό για να συμβεί πρέπει να υπάρξει πτώση του βιοτικού επιπέδου, περιορισμός στην ελευθερία κινήσεων και φυσικά στο τέλος περιορισμό και στην γενικότερη ελευθερία, γιατί κάποιος που εκφράζεται ελεύθερα κάποια στιγμή θα θίξει στους γύρω του ότι έχει βαρεθεί να πηγαίνει σε αποστάσεις 15 λεπτών από το σπίτι του και θα θέλει να δει και κάτι άλλο…

Αυτό πλασάρεται μαζί με το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής, ότι δηλαδή οι άνθρωποι θα σταματήσουν να παράγουν διοξείδιο του άνθρακα αφού δεν θα χρησιμοποιούν οχήματα που καταναλώνουν καύσιμα ή ενέργεια και άρα με αυτόν τον τρόπο θα σωθεί ο… πλανήτης.

Υπενθυμίζεται ότι επί της ουσίας πρόκειται για την εφαρμογή των διδαγμάτων που προέκυψαν από τα lockdowns κατά την διάρκεια της πανδημίας

Αυτές δεν είναι οι δικές του απόψεις, είναι οι απόψεις του ιδρυτή του παγκόσμιου οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ.

Ο Κλάους Σβαμπ και οι διεθνιστικοί κύκλοι των οποίων μαζί με τον Τζορτζ Σόρος αποτελούν τη βιτρίνα τους και το μακρύ τους χέρι, θέλουν να επιτύχουν τον απόλυτο έλεγχο σε όλους τους ανθρώπους κάτι το οποίο φιλοδοξούν να κάνουν με την εξάπλωση και την ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Αυτοί τον επιδιωκόμενο έλεγχο των παρουσιάζουν ως την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και ότι θα είναι κάτι ευεργετικό για την Ανθρωπότητα.

Παρουσιάστηκε το πρώτο εγκεφαλικό εμφύτευμα στον κόσμο που θα μας… «κάνει καλά»

Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Ξεχάστε τα μικροτσίπ που έχουν εμφυτευθεί στο χέρι σας. Τώρα έρχονται τσιπ εμφυτευμένα στον εγκέφαλό σας, τα οποία δεν θα είναι καθόλου τυχαία!!!

Μια εταιρεία που ονομάζεται Inner Cosmos παρουσίασε ένα νέο εγκεφαλικό εμφύτευμα για την θεραπεία της… κατάθλιψης. Έχει ήδη εμφυτευθεί σε ασθενή και πρόκειται να δοκιμαστεί σε μια δεύτερη ανθρώπινη μελέτη τον επόμενο μήνα. Το εμφύτευμα στέλνει ηλεκτρικά ερεθίσματα στον εγκέφαλό σας για να «θεραπεύσει» υποτίθεται την κατάθλιψη.

Το Inner Cosmos, το πνευματικό τέκνο του Ισραηλινού επιχειρηματία Meron Gribetz, παρουσίασε το εγκεφαλικό εμφύτευμα «ψηφιακού χαπιού».

Το ψηφιακό χάπι διατίθεται σε δύο μέρη – ένα μικρό ηλεκτρόδιο που κάθεται ακριβώς κάτω από το κρανίο και στέλνει ηλεκτρικούς παλμούς απευθείας στον εγκέφαλο και ένα «λοβό συνταγογράφησης» που κουμπώνει στο κεφάλι του ασθενούς για να τροφοδοτήσει το ανίερο εργαλείο.

Η θεωρία είναι ότι κάνοντας ζάπινγκ στον ασθενή απευθείας στον ραχιαίο προμετωπιαίο φλοιό (DLPFC), θα είναι πιο ευτυχισμένος. Το DLPFC πιστεύεται ότι παίζει ρόλο στην μείζονα καταθλιπτική διαταραχή.

«Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που αποκαθιστά την γνωστική δύναμη της ανθρωπότητας εξισορροπώντας εκ νέου το ανθρώπινο μυαλό», είπε ο Γκρίμπετς. «Ο κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση σοβαρής διαταραχής, που οδηγεί σε διαταραγμένη γνωστική λειτουργία».

Φυσικά, λένε ότι η συσκευή χρησιμοποιείται για κάθε είδους καλούς λόγους, για την θεραπεία της κατάθλιψης και ούτω καθεξής. Αυτό που δεν λένε είναι πώς αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με πολύ κακόβουλους τρόπους.

Ίσως έχετε ακούσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να μιλάει για εμφυτεύματα εγκεφάλου. Σε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα τους, εξήγησαν μάλιστα ότι υπάρχουν «λογικοί λόγοι» για την εμφύτευση τσιπ εντοπισμού σε παιδιά.

Ο Γιουβάλ Χαράρι έχει μιλήσει για απευθείας σύνδεση του εγκεφάλου με την τεχνητή νοημοσύνη μέσω εμφυτευμάτων, έτσι ώστε να αποκαλύπτονται και οι πιο κρυφές μας σκέψεις!

Στό μεταξύ>>Ό Κλάους Σβαμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανακηρύσσει το 2023 «Έτος της Πολυκρίσης»

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ