Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Ενα κακοπαιγμένο ΘΕΑΤΡΟ εκ μέρους του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου.

 

Στα Κράτη που σέβονται τον εαυτόν τους ο συνεργός σε ΕΓΚΛΗΜΑ δεν αυτο-τιμωρείται / αυτο-συγχωρείται για να παραμείνει στην θέση του. Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται Δικαιοσύνη και είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΘΕΣΜΟΣ. «Αυτο-εξυπηρετούμενη δικαιοσύνη» ΔΕΝ υπάρχει. Μόνο στα μυαλά των δικτατορίσκων υπάρχει τέτοιο πράμα.

Προσωπικά θεωρώ το παρακάτω ένα κακοπαιγμένο ΘΕΑΤΡΟ εκ μέρους του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου, δύο εκ των πολλών «δημοσιογράφων» που έστειλαν χιλιάδες κόσμο πρόωρα στον τάφο επειδή δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους.

Ο Παπαδάκης ξεκινά με ένα ψέμα:

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: «Α έχουν αρχίσει και λένε και τ’ άλλο. Δεν ξέρουμε λένε τί πόσο από$%^& αποτελεσματικά ήταν τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.»

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: «Τα φάρμακα ή τα εμβόλια;»

Η Αναστασοπούλου παρουσιάζει ως ερώτηση ένα μέρος αυτού που όντως λέγεται, ή ακριβέστερα, όχι απλά λέγεται αλλά αποδεικνύεται πια και με επιστημονικές μελέτες, δηλαδή, ότι όχι μόνο δεν ήταν αποτελεσματικά τα πειραματικά σκευάσματα, αλλά σήμερα οι άνθρωποι υποφέρουν από σοβαρές παρενέργειες και πεθαίνουν εξαιτίας τους.

Κοντά τρία χρόνια και Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΚΟΜΗ για τα δηλητήρια που διαφήμιζε στον κόσμο….. άκουσε λέει για κάποια φάρμακα. Παριστάνει τον ηλίθιο για να μην χαρακτηρισθεί εγκληματίας και δυστυχώς από τα σχόλια που είδα το κόλπο έπιασε σε πολλούς.

Αλήθεια. Ποιά φάρμακα άκουσε ότι δεν ήταν αποτελεσματικά; Αυτά που σώσανε ζωές; Αυτά που κατέβηκαν απ΄ τα ράφια για να σπρώξει αυτός και το συνάφι του τα δηλητήρια;

Και συνεχίζει:

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: «Αν μας πούνε και τα εμβόλια… Μαντάμ αφήστε με ήσυχο… εγώ έκανα πέντε. Έκανα πέντε. {εντωμεταξύ φασκελώνει τον εαυτό του}. Νόσησα και ήμουνα και πέντε μέρες στο νοσοκομείο. Πέντε.. Πέντε.»

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: «Μην τα κάνεις αυτά.» {που φασκελώνεται}.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: «Όχι μα με συγχωρείς πάρα πολύ. Και με κατηγορούνε ότι, άντε ρε, εσύ τα διαφήμιζες. Ναι. Είχα βγει στην διαφήμιση και έλεγα κάνε εμβόλιο.»

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: «Ναι. Δεν είμαστε και γιατροί. Απ’ τους γιατρούς ακούμε παιδιά. Τους γιατρούς.»

Ο διάλογος είναι στημένος. Η Αναστασοπούλου φαίνεται ενοχλημένη. Προσέξτε. Όχι μετανοιωμένη.

Γιατροί δεν είστε, δημοσιογράφοι (υποτίθεται) είστε. Και το απλό ερώτημα (τόσο απλό που μοιάζει ηλίθιο) είναι γιατί εφόσον είστε δημοσιογράφοι δεν καλούσατε ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς αλλά καλούσατε μόνο τους στρατευμένους πλασιέ του πειραματικού σκευάσματος;

Γιατί τρομοκρατούσατε τον κόσμο;

Κάνατε διαφήμιση…. και μάλιστα επιθετική.

Σε πόσα χρόνια θα «μάθετε» και θα παραδεχθείτε δημοσίως ότι τα μπόλια που προωθήσατε σκοτώνουν κόσμο; Τρία χρόνια πέρασαν. Το ΄μαθε και η κουτσή Μαρίκα στο χωριό. Εσείς πότε θα το «μάθετε»; Πόσες επιστημονικές μελέτες πρέπει να δημοσιευθούν ακόμη;

Είστε η πεμπτουσία της κοινωνικής αναισθησίας.

Παπαδάκη την δουλειά σου έντιμα δεν την έκανες και πέντε τρυπήματα, όπως λες, δεν ξέρουμε αν έκανες. Ξέρουμε όμως ότι ούτε πέντε φάσκελα σου αρκούν, ούτε πέντε χρόνια στην ψειρού.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

ΝΕ13 

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ