Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Είμαστε μόνιμα πειραματόζωα >>Δέν υπάρχει τό ζήτημα «Κλιματική Αλλαγή» ... αλλά εσείς βλαμμένοι «Συνεργαστείτε ή αφανιστείτε»!!!!

 Από το Σαρμ-ελ-Σειχ ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών είπε πως υπάρχουν δύο επιλογές για την ανθρωπότητα, είτε ένα Σύμφωνο Αλληλεγγύης με πρόσχημα το Κλίμα, ή ένα Σύμφωνο Συλλογικής Αυτοκτονίας-ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι η προσοχή μας δεν εστιάζεται στην κλιματική αλλαγή. Πρέπει φυσικά να εργαστούμε μαζί για να υποστηρίξουμε τις ειρηνευτικές προσπάθειες και να τερματίσουμε τα τεράστια δεινά. Αλλά η κλιματική αλλαγή βρίσκεται σε διαφορετικό χρονοδιάγραμμα και διαφορετική κλίμακα. Είναι ένα καθοριστικό ζήτημα της εποχής μας. Είναι η κεντρική πρόκληση του αιώνα μας.»...ΕΔΩ

Αλλά....από τήν άλλη , έβαλαν τόν Μπάιντεν νά μάς πεί τήν αλήθεια πού όμως λίγοι θά τήν καταλάβουν γιατί μόνο οί «ειδικοί», οί πολιτικο καί οί δημοσιογράφοι λένε τήν «αλήθεια»...αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται. 

 ΜΠΑΙΝΤΕΝ> «ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ» , γιά νά καταλάβουμε τό δούλεμα πού πέφτει καί πόσο βλαμμένοι είμαστε...ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ