Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Τό νέο κοινωνικό συμβόλαιο...Ποιοί μάς υπόσχονται τόν Παράδεισο!!!

The Digital World Brain

Η έβδομη δέσμευση στην κοινή μας ατζέντα αφορά τη βελτίωση της ψηφιακής συνεργασίας μέσω της δημιουργίας ενός «Παγκόσμιου Ψηφιακού Συμφώνου». Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, ότι πρέπει να αναπτυχθούν κριτήρια ευθύνης για διακρίσεις και παραπλανητικό περιεχόμενο, ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα πρέπει να ρυθμιστεί και η καθιέρωση των «Digital Commons» ως παγκόσμιου δημόσιου αγαθού. Ωστόσο, το όλο θέμα είναι πιο περιεκτικό από αυτό. Κατ' επέκταση, αυτό αποτελεί την κατασκευή ενός ψηφιακού Παγκόσμιου Εγκεφάλου που προορίζεται να ρυθμίζει και να ελέγχει όλη την ανθρώπινη ζωή για να τη διατηρεί εντός των πλανητικών ορίων.

....Ο τρίτος τομέας αφορά την ανάπτυξη ψηφιακών καινοτομιών που προάγουν την περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα. Αυτό περιλαμβάνει «ψηφιακά δίδυμα» και την κατασκευή ενός ψηφιακού αντιγράφου της Γης που θα χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση και την πρόβλεψη της αλληλεπίδρασης μεταξύ φυσικών φαινομένων και ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Ένα είδος ψηφιακής κρυστάλλινης σφαίρας.

... όσο γιά τήν ανθρωπότητα ...ό δισεκατομμυριούχος Χόφμαν, ο οποίος αύξησε την οικογενειακή περιουσία κατά 38 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τήν διάρκεια τής πανδημίας μάς λέει πώς είμαστε περιττοί: «Ο πλανήτης Γη πάει διακοπές, ο πλανήτης Γη έχει χορτάσει, ο πλανήτης Γη ταξιδεύει έξω στον Κόσμο. Διασχίζει έναν άλλο πλανήτη. Ο άλλος πλανήτης λέει: 'Γεια, πώς είσαι;' Και ο πλανήτης Γη απαντά: «Έχω μια κακή περίπτωση Homo Sapiens». (André Hoffman)»

Διαβάστε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ