Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

"ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ"


 Η νέα ταινία του Στιού Πίτερς (Stew Peters), Πέθανε Ξαφνικά (Died Suddenly), θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου 2022. Το ντοκιμαντέρ διερευνά την έξαρση των αιφνίδιων θανάτων σε εμβολιασμένα άτομα και περιλαμβάνει εξηγήσεις από γιατρούς, επιστήμονες και ταριχευτές σχετικά με το τι πιστεύουν ότι συμβαίνει και γιατί πιστεύουν ότι συμβαίνει.

Γιατί δεν τους πιστεύουμε ποτέ; Για αιώνες, η παγκόσμια ελίτ μεταδίδει τις προθέσεις της να μειώσει τον πληθυσμό του κόσμου - μέχρι του σημείου όπου τους έχει χαράξει σε πέτρα. Και όμως... ποτέ δεν φαίνεται να τους πιστεύουμε. Σε αυτό το αποκλειστικό αφιέρωμα του Δικτύου Στιού Πίτερς, οι βραβευμένοι σκηνοθέτες των ταινιών WATCH THE WATER και THESE LITTLE ONES παρουσιάζουν την αλήθεια για τη μεγαλύτερη συνεχιζόμενη μαζική γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας.

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ