Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ή μεταμόρφωση τού ανθρωπίνου είδους!

Εισάγοντας τον άνθρωπο ως υποκείμενο εργασίας στο επιστημονικό εργαστήριο, επιτελείται αποκωδικοποίηση των συστατικών της υπάρξεώς του, γίνεται προσομοίωση των κωδίκων της δημιουργίας του και σχηματίζεται Τύπος
Αλλιώς λεγόμενο, γίνεται Τυποποίηση του ανθρώπου. Εν καιρώ η Τυποποίηση θα είναι σημαντικωτέρα της φυσικής υπάρξεως, ώστε ο Τύπος να είναι το πρωτεύον και το υλικόν να είναι το παράγωγον, να είναι υλοποίηση του Τύπου. 
Σε αυτήν την περίπτωση δημιουργείται πρώτα ο απαιτούμενος Τύπος, ο οποίος μπορεί να υλοποιείται σε άπειρα αντίγραφα. Το κατ' αυτόν τον τρόπον παραγόμενο ον μπορεί να έχει στοιχεία φυσικού ανθρώπου, αναλόγως μεταλλαγμένα και μεταμορφωμένα, ώστε να ταιριάζουν σε ένα εκ των προτέρων σχέδιο.
Σε αυτή την έκβαση, που δεν είναι μακριά μας, το ανθρώπινο είδος αφαιρεί την δημιουργία του από την ανεξέλεγκτη φύση, την παίρνει στα χέρια του (στο υπ' αυτόν ελεγχόμενο εργαστήριο) και θα μπορεί να φτιάσει το άτρωτον είδος. 
Παρέκβαση αυτού θα είναι η δημιουργία τεράτων ή δούλων. Τις επόμενες δεκαετίες θα κληθεί το ανθρώπινο είδος να πάρει θέση σε αυτή την προοπτική.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ