Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

«Αρχαίοι εξωγήινοι»...Γήϊνοι Νεφελιμ...

 Αδιάκοπα συνεχίζεται η προπαγάνδα για τους «δήθεν» εξωγήινους....«Αρχαίοι εξωγήινοι» από «εξωγήινους κόσμους» θα επισκεφτούν την γη.

 Συνεχώς ξεπηδούν ντοκιμαντέρ που παρουσιάζουν τους αρχαίους «θεούς», δηλαδή τους Νεφελίμα ως «αρχαίους εξωγήινους» που είχαν επισκεφτεί τον πλανήτη και φυσικά θα ξαναέρθουν, βάσει 4ου σεναρίου, για να «οδηγήσουν εν ειρήνη την ανθρωπότητα» στην ανάπτυξη.

Ήδη, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι στο παρελθόν μας έχουν επισκεφθεί εξωγήινα όντα.
Όπως θα δείτε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου, «ερευνητές» αποδίδουν τα διάφορα ευρήματα που απεικονίζουν τους Νεφελίμ στους «αρχαίους εξωγήινους.
Επιπλέον, γίνεται ντόρος για το «κοσμικό αυγό, το οποίο, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι πιο διαδεδομένο από τον σταυρό και παραπέμπει στο σύμπαν ή κάποιο αρχέγονο ον έρχεται στην ύπαρξη από την εκκόλαψη ενός αυγού.
Οι «ερευνητές» συνδέουν το κοσμικό Αυγό με την δημιουργία των ανθρώπων ή καλύτερα των σωμάτων των ανθρώπων στο ψεύτικο σύμπαν που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή και προτείνουν ότι το μπορεί να έχει ένα πολύ βαθύτερο νόημα, το οποίο έχει να κάνει και αυτό με τους «αρχαίους εξωγήινους».
...συνέχεια ΕΔΩ 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ