Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Τὸ ἐπόμενον Τσέρνομπιλ πλησιάζει!!! ...ο ουρανός και η γη θα καίει και οι άνθρωποι θα αρρωσταίνουν, διότι είναι το τέλος του κόσμου...!!!

Ο Matthias Stormberger ήταν ένας Βαυαρός βοσκός, που γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 1753 στο Rabenstein.
Σε χειρόγραφάα του προέβλεψε με φοβερή λεπτομέρεια και ακρίβεια την έναρξη, αλλά και σημαντικά γεγόνοτα του Πρώτου και του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

 Η ακρίβεια των προβλέψεών του ήταν τόσο μεγάλη, που οι ναζιστές έκαψαν την πλειονότητα των χειρογράφων του το 1943, καθώς προέβλεψε ακόμα και την πτώση του Αδόλφου Χίτλερ.

Για την χρονολόγηση των οραμάτων του χρησιμοποίησε περιγραφές για συμβάντα, που παρατηρούσε κατά την διάρκειαά τους στα μέρη όπου έζησε.
Για παράδειγμα, για να χρονολογήσει με ακρίβεια την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου αναφέρθηκε στο τέλος της κατασκευής μίας σιδηροδρομικής γραμμής στην περιοχή του.

Φυσικά, ο Stormberger δεν είχε δει ποτέ του σιδηροδρομική γραμμή όσο ζούσε.
Έτσι περιέγραψε αυτό που έβλεπε σαν «σιδερένιο δρόμο».
Και πράγματι ο πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε στις 1 Αυγούστου 1914, την ημέρα δηλαδή που εγκαινιάσθηκε η Σιδηροδρομική γραμμή ανάμεσα στις πόλεις Kalteneck και Deggendorf.

Στους τελικούς στίχους του ο Stormberger φαίνεται να βλέπει ένα καταστροφικό γεγονός, που είναι πέρα από την ικανότητά του να το εξηγήσει ή ακόμα και να το περιγράψει σωστά. Ο ίδιος σημειώνει ότι ο ουρανός και η γη θα καίει και ότι οι άνθρωποι θα αρρωσταίνουν, διότι είναι το τέλος του κόσμου.
Ωστόσο, μερικοί που καταφέρνουν να κρυφτούν κάτω από σίδερο και κάτω από πέτρα πρόκειται να γλυτώσουν.

Πρόκειται για ένα πυρηνικό πόλεμο, μια μεγάλη ηλιακή έκλαμψη ή κάτι άλλο; Το όραμά του: «Θα συμβεί κατά την διάρκεια της νύκτας.

Σε μια παμπ στο Zwiesel (μια γερμανική πόλη γνωστή για την παραγωγή γυαλιού), πολλοί άνθρωποι θα βρίσκονται μαζί και έξω οι στρατιώτες θα κάνουν βόλτα επάνω στην γέφυρα.
Οι άνθρωποι θα τρέχουν έξω από το δάσος..
Εκείνοι που θα κρύβονται στο Fuchsenriegel ή θα παραμείνουν στο Falkenstein (ένα πέτρινο κάστρο) θα γλυτώσουν.
Αυτοί που θα επιβιώσουν θα πρέπει να έχουν σίδηρο επάνω στο κεφάλι τους.» «Οι άνθρωποι θα αρρωστήσουν και  δεν θα μπορεί κάποιος να τους βοηθήσει…»
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ