Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ποιός είναι αυτός που θα καταλύσει την εξουσία της σκοτεινής ελίτ ;...θα έρθει με σπαθί...φέρει το όνομα ο Πολέμαρχος του Θεού...!!!


dpz9g9


Υπάρχει ένα πρόσωπο που αναφέρεται σε δεκάδες κείμενα , κείμενα άσχετα μεταξύ τους διαφορετικών συγγραφέων και διαφορετικών χρονολογιών .
Όλα αυτά τα κείμενα έχουν κάτι κοινό. Μιλάνε για κάποιον που θα έρθει και θα φέρει την κάθαρση στον κόσμο αυτό καταλύοντας την εξουσία του κακού...
Αναφορά στον Πολέμαρχο του Θεού κάνει η Αποκάλυψη του Ιωάννου στα παρακάτω χωρία
Αποκ. 6,2 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτὸν ἔχων τόξον·
καὶ ἐδόθη αὐτῷ στέφανος, καὶ ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ.

... Αποκ. 19,17 Καὶ εἶδον ἕνα ἄγγελον ἑστῶτα ἐν τῷ ἡλίῳ, καὶ ἔκραξεν ἐν φωνῇ μεγάλῃ λέγων πᾶσι τοῖς ὀρνέοις τοῖς πετομένοις ἐν μεσουρανήματι· δεῦτε συνάχθητε εἰς τὸ δεῖπνον τὸ μέγα τοῦ Θεοῦ,
... Εδώ βλέπουμε οτι θα γίνει πόλεμος , θα γίνει μάχη , τίποτα δεν είναι αλληγορικό , αφού όπως λίγο πιο πάνω είδαμε ο άγγελος στον ήλιο λέει στα όρνεα ελάτε να φάτε σάρκες , αν όλο αυτό ήταν αλληγορικό οι σάρκες δεν θα υπήρχαν.
... Ξαναβλέπουμε την αναφορά στις σάρκες όπου θα φαγωθούν απο τα όρνεα , τις σάρκες των ηττημένων πολέμαρχων Νεφελίμ.
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ