Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΕΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...Η Ελλάδα ανακαλεί την πρέσβειρα από την Αυστρία...!!!

Η Ελλάδα ανακαλεί την πρέσβειρα από την Αυστρία

Η Ελλάδα καλεί την πρέσβειρα από την Αυστρία για το θέμα με το συμβούλιο προσφύγων των Βαλκανίων που διοργανώθηκε στην Αυστρία.
Η χώρα μας δεν προσκλήθηκε στο συμβούλιο για την κατάσταση που επικρατεί στα Βαλκάνια, ενώ η Αυστρία κάλεσε τις άλλες βαλκανικές χώρες!!! Οι άλλες βαλκανικές χώρες άρχισαν να κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα, δηλαδή η νόμοι και οι συμφωνίες μέσα στην ΕΕ άρχισαν να ήδη να διαλύονται.

Η πρέσβειρα μας καλείται πίσω για να συζητήσει περαιτέρω την προσφυγική κρίση που εξελίσσεται στα σύνορα με τα Σκόπια. Σύμφωνα με το BBC η Αθήνα χαρακτηρίζει την πολιτική της Αυστρίας σαν μια «εχθρική ενέργεια».
Οι Αυστρία, Σερβία και τα Σκόπια έχουν ήδη λάβει μέτρα για να περιορίσουν την εισροή των προσφύγων. Αυτό μεγαλώνει τα προβλήματα στην Ελλάδα λόγο της ξαφνικής διακοπής του ταξιδιού των προσφύγων μετά την άφιξή τους στην Ελλάδα.
Σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου συγκεντρώθηκαν ορισμένοι υπουργοί της ΕΕ και εκπρόσωποι από τις βαλκανικές χώρες στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν το θέμα των προσφύγων.
Εφόσον οι συμφωνίες για την συνεργασία των χωρών μέσα στην ΕΕ καταπατούνται μονομερώς απο τις ίδιες τις χώρες, θα πρότεινα να στείλουμε τον ελληνικό στρατό στα σύνορα με τα Σκόπια και να συνοδέψουμε τους πρόσφυγες μέχρι την Αυστρία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ