Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤρίτη 5 Αυγούστου 2014

Απόφαση βόμβα του Ειρηνοδικείου Ναυπλίου - Άκυρες σχεδόν όλες οι δανειακές συμβάσεις
 Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο blog  Κίνημα Υπέρβαση "Τραπεζική & Οικονομική Δικαιοσύνη" και που υπογράφει ο Κυριάκος Τόμπρας, υπάρχουν Έλληνες Δικαστές που τολμούν και κάνουν την Υπέρβαση !!!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ !!!

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ !!!!

Με τις παλιές συμβάσεις, που είναι σχεδόν όλες άκυρες, κρατάμε τις τράπεζες στο χέρι !!!
Απόφαση-Βόμβα του Δικηγόρου παρ. Αρείω Πάγω ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΣΙΡΑΚΗ από το Άργος !!!
Ειρ. Ναυπλίου 158/2014 : Λόγω της φύσης των Γ.Ο.Σ. ως προδιατυπωμένων πάντοτε κανόνων, ο άκυρος Γ.Ο.Σ. συμπαρασύρει σε ακυρότητα ολόκληρη τη σύμβαση δανείου, καθόσον η Τράπεζα δε θα επιχειρούσε τη σύναψη χωρίς το άκυρο μέρος, αλλά απέβλεπε στη σύμβαση ως ενιαίο σύνολο (Άρθ. 181, 806 Α.Κ., Αρθ. 2 παρ. 7 περ.ια’ Ν. 2251/1994).


ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΑΚΥΡΕΣ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, το σκεπτικό της οποίας υιοθετεί στο 100% την επιχειρηματολογία της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ