Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !!!

Το τρελό φαγοπότι του ΙΣΤΑΜΕ, τα χρέη στο ΙΚΑ και η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του ΝΙΚΟΥ ΜΟΣΙΑΛΟΥ !!!

ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ : 
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΤΟΥ !!! 

Για σειρά ετών το βαθύ ΠΑΣΟΚ διαχειρίστηκε πακτωλό χρημάτων μέσω του ιδρύματος ΙΣΤΑΜΕ (και όχι μόνον) και τώρα κανείς δεν ξέρει τίποτα.
Όλοι σφυρίζουν αδιάφορα και καμία υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν προχωρά ως οφείλει σε εξονυχιστικό έλεγχο.
Η είδηση πέρασε στα ψιλά. 
Το ΙΚΑ έστειλε εντολή και δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Ηλία Μόσιαλου για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς τους εργαζομένους του ΙΣΤΑΜΕ ύψους περίπου 170.000 ευρώ, αφού ο κ. Μόσιαλος ήταν μέχρι τον Απρίλιο πρόεδρος του περίφημου Πασοκικού Ιδρύματος!Δημιουργήθηκε μια αρχική σύγχυση, μετά βγήκε μια ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ που έλεγε – ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο κ. Μόσιαλος δεν έχει καμία ευθύνη και όλα μέλι-γάλα.
Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι διότι αν υπάρχει έστω κι ένας σοβαρός δικαστικός λειτουργός που να τιμά τον όρκο του, σήμερα θα έπρεπε το συγκεκριμένο ίδρυμα να έχει γίνει φύλλο και φτερό από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους και από τις διωκτικές αρχές.
Θα έπρεπε οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό πόσα χρήματα πήρε το ΙΣΤΑΜΕ από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, ποιος ήταν ο προϋπολογισμός του, πόσους ανθρώπους απασχολούσε και τι μισθούς έπαιρναν.
Το βασικά ερωτήματα που θα έπρεπε να απασχολούν τους πάντες και που τα αρμόδια υπουργεία θα έπρεπε να απαντήσουν είναι τα ακόλουθα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ