Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΟΤΑΝ ΟΙ «ΥΠΕΡΔΕΞΙΟΙ» ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!


86ab54fc9db9458f9bef9b86cdfe5b18_XL
Σήμερα, 23 Αυγούστου, είναι η ημέρα μνήμης των θυμάτων των εγκλημάτων του κομμουνισμού. Η επέτειος, καθιερώθηκε με τα χίλια ζόρια το 2006, με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, κατόπιν ψηφοφορίας. 

Εναντίον της καταδίκης των κομμουνιστικών εγκλημάτων, ψήφισαν ΟΛΑ τα ελληνικά κόμματα! Από ψοφοδεξιά μέχρι άκρα αριστερά! Δηλαδή, όλα τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου δέχτηκαν επίσημα ότι τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν διέπραξαν εγκλήματα! Και να σκεφτεί κανείς πως επρόκειτο για ένα απλό ψήφισμα καταδίκης, το οποίο δεν είχε καμιά απολύτως συνέπεια (διώξεις, απαγορεύσεις κ.τ.λ.) για τα ορφανά του Στάλιν, του Τσαουσέσκου, του Χόνεκερ και του «Τείχους του Αίσχους», του Πολ-Ποτ, που εγκωμιάζουν τα  εγκλήματα των ινδαλμάτων της κατά της ανθρωπότητας.

Ιδού το κείμενο της ντροπής, που συνέταξε το ΚΚΕ και που υπέγραψαν (σχεδόν) ΟΛΟΙ οι Έλληνες ευρωβουλευτές, (σχεδόν) ΟΛΩΝ των κομμάτων – μεταξύ αυτών και ο τότε ευρωβουλευτής φον Αντωνάκης ο πανικόβλητος, αλλά και ο «υπερδεξιός» Καρατζαφέρης (επίσης τότε ευρωβουλευτής), που σήμερα κόπτεται να μην έρθουν οι… κομμουνιστές στην εξουσία:
«Προσβάλλει τους αγωνιστές αντιφασίστες, τους κομμουνιστές, τα θύματα του ναζισμού – φασισμού και γενικότερα τους προοδευτικούς ανθρώπους… Γι’ αυτό οι υπογράφοντες ευρωβουλευτές ζητούμε την άμεση καταδίκη του και καλούμε την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης να το καταψηφίσει», καταλήγει το κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ