Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Τὸ ὁλοκαύτωμα τῶν Ἑβραίων καὶ τὸ ὁλοκαύτωμα τῶν Ἀρμενίων


RETRO-ARMENIAN-GENOCIDE(α) ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ  
Περνά εντός του Αυγούστου, με αντιδράσεις μηδενικές, ο Αντιρατσιστικός νόμος που μπαγλαρώνει τρία χρονάκια γιά αρχή όποιον αρνείται το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» των Εβραίων! ΝΑΙ, το Εβραϊκόν Λόμπυ έχει την ισχύν (ΔΙΑΤΙ; ΔΙΗΡΩΤΗΘΗΣ ΠΟΤΕ;) να πιέζη τας κυβερνήσεις! Αποτελεί δε το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» θεμελιώδες δόγμα της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ διά τον Μεταπολεμικόν κόσμον «ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΥΘΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ»! (Αχ, πόσο λυπάμαι τους φίλους μου Αριστερούς-Συριζαίους και συνάμα Εθνικούς-Αρχαιόθρησκους, που είναι σχιζοφρενείς και δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ο Θεός Ιεχωβάς και τον χλευάζουν, όμως συγχρόνως μία χαρά πιστεύουν ότι υπάρχει κι έδωσε στους Εβραίους την Παλαιστίνη και γι’ αυτό δικαιούνται νάναι εκεί και μάλιστα όποιον δεν το πιστεύει τον υβρίζουν, τον λένε «χρυσαυγίτη» και «φασίστα«)!
ΝΑΙ, είναι μία θρησκεία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ που τώρα θα διδάσκεται και στά σχολεία, ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ κι όποιος την αμφισβητεί ΙΔΟΥ τρία χρονάκια γιά αρχή στις φυλακές της Ελληνικής Δημοκρατίας!! (β) ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Δεν κατόρθωσε να περάση απο τα νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ διακήρυξις ότι αποτελούσε γενοκτονία η σφαγή των Αρμενίων στην Τουρκία, ΔΙΟΤΙ προσέκρουσε στην λυσσαλέα αντίδρασι του Εβραϊκού Λόμπυ, το οποίον εκίνησε γή και ουρανόν διά να μην ψηφισθή με τον ισχυρισμόν ότι «γενοκτονίες κλπ είναι της αρμοδιότητος των ιστορικών κι όχι των κοινοβουλίων»!

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; «γενοκτονίες κλπ είναι της αρμοδιότητος των ιστορικών κι όχι των κοινοβουλίων» ή μήπως ΟΧΙ ;;
====
Παναγιώτης Μαρίνης
εἰκών
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ