Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Μέρες του 1907 θυμίζει η Πατρίδα μας ...Λύκοι κυκλώνουν την Πατρίδα

Ανήμερα της  25η Μαρτίου  χτύπησαν αργά οι  καμπάνες του Ελληνισμού τον ήχο του θανάτου

Ανίκανοι ηγέτες  που υποκύπτουν στους ισχυρούς του κόσμου σε μια χούφτα τραπεζίτες ,ανίκανοι να ρίξουν ένα καντήλι και να ''ζήσουμε και χωρίς την καλή μας την ζωή'' αλλά προτιμήσαμε να τα δώσουμε τα στρέμματα για να έχουμε την ησυχία μας !
Πιστεύει κανείς σήμερα οτι η Γερμανία και η Τουρκία θα σταματήσουν κάπου  ; Πιστεύει κανείς μας σήμερα οτι αυτοί εδώ οι ηγέτες θα σηκώσουν ανάστημα στις ορέξεις και στα δολοφονικά ένστικτα του Νατβούτουγλου ; Αλλά όταν στηρίζεσαι σε νενέκους και λιποτάκτες αυτά πεθάνεις !
Σε λίγο για σου δώσουν τη σύνταξη σου θα απαιτούν την γυναίκα σου, το παιδί σου, δεν θα σταματούν πουθενά γιατί δεν θα αντιδράς σε τίποτα !
Το θέμα είναι να μην κάνεις την αρχή και να μην μάθεις την δικαιολογία ...Τότε ώρα είναι εύκολα !
Αν αύριο η Τουρκία απαιτήσει να στείλει  που θα το κάνει στρατεύματα να σταματήσουν τις έρευνες θα στείλουμε εμείς έστω και ένα ζεύγος μαχητικών στην Κύπρο έστω  συμπαράσταση ;
Σε καμιά περίπτωση 
Σε λίγοι οι δηλώσεις των Τούρκων για τη Θράκη μας θα είναι πέρα από κάθε διπλωματική ευπρέπεια θα ωμή και θα θυμίζει Φιρμάνι ! Εδώ θα είμαστε !
Θα υπάρχει  Αλβανικός και Σκοπιανός παροξυσμός !
Κανείς δεν πρόκειται να αντιδράσει απο τους νενέκους της φυλής μας ...Βλέπεις το μόνο που πιστεύουν ειναι η Καλήν μας η Ζωή που στο όνομα της καλής θα γίνει σε λίγο αβάσταχτη !
Οι Τούρκοι θα αποθρασυνθούν και θα ζήσουμε μέρες του 1907 στην Πατρίδα μας ...
Το μόνο που έχουμε ειναι αν ελπίζουμε να έρθει και ενα άλλο 1912 ....Από πού ; Αλλά από πού ; από ποιους ;  
Σήμερα έχουμε το σκύψιμο της μέσης αύριο θα έχουμε το μαχαίρι στο σβέρκο ...Ποιος μας έφερε εδώ; ... Ποιός φταίει  και ακόμη δεν είδαμε τίποτα ! 

Διαβάστε τα γεγονότα τις ημέρες του 1907 και δείτε τρομακτικές συμπώσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ