Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Πόζαραν με όπλα αλλά πήγαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες!



Ο αποκλεισμός της Βούλας Παπαχρήστου για ένα ανέκδοτο στο Twitter, το οποίο θεωρήθηκε ρατσιστικό επανέφερε στην επικαιρότητα την φωτογραφία των Αυστραλών κολυμβητών με όπλα αλλά και την διαφορετική αντιμετώπιση που έτυχαν...

Σύμφωνα με το Sport24 ο Νικ Ντάρσι και ο συμπατριώτης του Κένρικ Μονκ πριν από περίπου 1,5 μήνα δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Facebook όπου πόζαραν με όπλα ανά χείρας. Αμφότεροι βρίσκονταν στην Καλιφόρνια στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Στο περιθώριο των προπονήσεων επισκέφθηκαν ένα οπλοπωλείο, όπου φωτογραφήθηκαν με περηφάνια κραδαίνοντας τα όπλα.

Αρχικά ανέλαβε δράση η κολυμβητική ομοσπονδία της Αυστραλίας κάνοντας αυστηρές συστάσεις στους δύο αθλητές.

Θέμα αποκλεισμού από τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν τέθηκε, ωστόσο τους ζητήθηκαν να διαγράψουν την επίμαχη φωτογραφία από Facebook και Τwitter αλλά και κατά την διάρκεια της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης να μην κάνουν καμία ανάρτηση!

"Αυτές οι δημοσιεύσεις είναι βλακώδεις και ακατάλληλες για μέλη της Αυστραλίας στου Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν υπάρχει κάτι ιδιωτικό στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Τα πάντα αναρτώνται δημοσίως" σχολίασε ο υπεύθυνος της αυστραλιανής αποστολής Νικ Γκριν.

Την ίδια στιγμή αναπόφευκτα εγείρονται ερωτηματικά για την αυστηρή τιμωρία που επιβλήθηκε στην Βούλα Παπαχρήσου παρόλο που πρόκειται για εντελώ διαφορετικές αναρτήσεις...
http://www.gkourou.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ