Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΟΚΚΥΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ






Αν τέσσερις εμβολιασμοί από τοξικά εμβόλια δεν λειτουργούν κατά του κοκκύτη (AKA κοκκύτη), τότε ίσως χρειαστούν πέντε ή έξι ? ... Ή ίσως όχι ... Το CDC αναφέρει σήμερα το υψηλότερο επίπεδο των περιπτώσεων σε κοκκύτη σε 50 χρόνια. Φυσικά, αυτό θα ενθαρρύνει όλα τα παιδιά και τους ενήλικες να ετοιμαστούν για ακόμη έναν «πυροβολισμό» στο σκοτάδι. 

Η Δρ Anne Schuchat, διευθυντής του Εθνικού Κέντρου για την Ανοσοποίηση και τις Αναπνευστικές Παθήσεις αναφέρει οτι υπάρχουν 18.000 σε εθνικό επίπεδο περιπτώσεις κοκκύτη μέχρι στιγμής φέτος, διπλάσιες περιπτώσεις όμως υπήρχαν σε αυτό το χρονικό διάστημα το 2011 και ταιριάζοντας με τους αριθμούς του 1959, που αναφέρθηκαν από αυτή την εποχή του έτους. 


Ο κοκκύτης είναι μια βακτηριακή λοίμωξη που αφορά το αναπνευστικό σύστημα που μεταδίδεται με το βήχα και το φτέρνισμα. Ξεκινά συχνά όπως το κοινό κρυολόγημα, αλλά μπορεί να γίνει απειλητική για τη ζωή λοίμωξη, ειδικά για βρέφη ηλικίας κάτω του ενός. 

Ο εμβολιασμός για τον κοκκύτη περιλαμβάνεται στο εμβόλιο DTaP.

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΥΤΗ ΣΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Τα CDC στοιχεία δείχνουν ότι 84% των παιδιών κάτω των τριών ετών έχουν λάβει τουλάχιστον τέσσερις εμβολιασμούς DTaP και όμως, παρά τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, ο κοκκύτης συνεχίζει να υπάρχει ακόμα, και σε μεγάλο βαθμό μεταξύ αυτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Αυτό συμβαίνει επειδή ο κοκκύτης είναι μια κυκλική νόσος όπου η φυσικές αύξησεις της μόλυνσης, τείνουν να συμβαίνουν κάθε τέσσερα έως πέντε έτη, και δεν έχει σημασία πόσο υψηλά είναι τα ποσοστά εμβολιασμού.

Το 2010, σε 81% περιπτώσεις κοκκύτη στην Καλιφόρνια κάτω των 18 ετών είχαν εμβολιαστεί πλήρως τα παιδιά. Σε ένα ξέσπασμα του κοκκύτη στο Τέξας, οι στατιστικές δείχνουν ότι το 81,5 τοις εκατό των περιπτώσεων είχαν εμβολιαστεί πλήρως με τέσσερις εμβολιασμούς DTaP. Στην Ουάσινγκτον αξιωματούχοι υγείας του κράτους λένε οτι οι περιπτώσεις κοκκύτη για φέτος, θα μπορούσαν να φτάσουν ενα αρχείο εώς 60 ετών, παρά την κάλυψη εμβολιασμού στο 84%. Το Reuters ανέφερε πρόσφατα ότι, σύμφωνα με το CDC, ο αριθμός των κρουσμάτων κοκκύτη αυξάνεται - στον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό!

Σε μια πολύ πρόσφατη μελέτη του εμβολίου DTaP, οι ερευνητές ανέφεραν μια μελαγχολική 24 τοις εκατό αποτελεσματικότητα του εμβολίου μεταξύ των ατόμων ηλικίας 8-12. 

Με αυτό το γελοίο χαμηλό ποσοστό της αποτελεσματικότητας του εμβολίου DTaP, η  δημόσια υγεία έχει βρεί το καλύτερο σχέδιο για όλους να έχουν τρία βασικά πλάνα και τρεις παρακολούθησεις για συμπληρωματικούς εμβολιασμούς.

ΤΟ DTaP ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ.


Μια μελέτη στο UCLA έδειξε ότι στις ΗΠΑ, περίπου 1.000 βρέφη πεθαίνουν κάθε χρόνο ως άμεσο αποτέλεσμα των εμβολιασμών του εμβολίου DTaP. Μια έρευνα βρήκε ένα 7,3 τοις εκατό του κινδύνου του συνδρόμου εντός τριών ημερών μετά τον εμβολιασμό DTaP.

Συμπτώματα από την αντίδραση του εμβολίου εντός ημερών από την λήψη DTaP περιλαμβάνουν: υψηλό πυρετό, Ξαφνική κατάρρευση,Ώρες επίμονο κλάμα υψίσυχνο ουρλιάζοντας με κύρτωση της πλάτης, συμπτώματα φλεγμονής στον εγκέφαλο, αιματηρή διάρροια, Ερυθρότητα, πρήξιμο και πόνος στο σημείο της ένεσης.

Ο Raymond Obomsawin, MD, δήλωσε «η Καθυστέρηση της DPT ανοσοποίησης μέχρι δύο χρόνια στην Ιαπωνία, έχει ως αποτέλεσμα τη δραματική μείωση των ανεπιθύμητων παρενεργειών ... ένα 85 με 90% (μείωση) σε σοβαρές περιπτώσεις ως και θανάτου." Περιέργως, και του κοκκύτη κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών της ζωής στα μωρά », σημείωσαν επίσης απότομη πτώση. Αντί της πρόληψης του κοκκύτη.

Πολλά εμβόλια εμπλέκονται στην πρόκληση Νεανικού Διαβήτη, αλλά το εμβόλιοιογόνο δηλητήριο - η τοξίνη κοκκύτη, είναι το χειρότερο. Η τοξίνη κοκκύτη επηρεάζει το πάγκρεας σε ινσουλίνη τα σημεία που εκκρίνει. Ήδη από τη δεκαετία του 1970, ο εμβολιασμός κοκκύτη ήταν γνωστός για την τόνωση της υπερ-παραγωγής ινσουλίνης από το πάγκρεας που ακολουθείται από την εξάντληση και την καταστροφή των "νησιδίων του Langerhans", με αποτέλεσμα τον διαβήτη.

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ!

Η ανάκαμψη από τον κοκίτη παρέχει μια φυσική-επίκτητη ανοσία η οποία είναι πολύ ισχυρότερη και μεγαλύτερης διάρκειας από οποιαδήποτε τεχνητή ανοσία που προκαλείται από το τοξικό φορτίο του εμβολίου.
Ο εμβολιασμός απαιτεί όλο και περισσότερο συμπληρωματικές δόσεις, για να προσπαθήσει να επεκτείνει την τεχνητή ασυλία του τεχνητού εμβολίου.

Τα εμβόλια είναι ιατρικές διαδικασίες οι οποίες ακολουθούνται πάντα με κινδύνους. Μελετήστε λιγάκι παραπάνω πριν τους αφήσετε να «πυροβολούν» το παιδί σας!
http://atheatignosi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ