Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Έρχονται καμπάνες από το ΕΣΡ για το φίμωμα της Χρυσής Αυγής

Οι μεγαλοεργολάβοι καναλάρχες προτιμούν να πληρώσουν τα πρόστιμα, παρά να προβάλουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής όπως ορίζει ο νόμος.
Στα... παλαιότερα των υποδημάτων τους συνεχίζουν να γράφουν οι ιδιοκτήτες των καναλιών τους κανόνες της πολυφωνίας και της ίσης μεταχείρισης, επιλέγοντας να αποσιωπούν τις δράσεις και τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ενώ προβάλλουν κάθε φήμη, ψίθυρο ή χαλκευμένη είδηση που έχει ως στόχο την λασπολόγηση του Κινήματος μας. Συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης διέγνωσε παραβίαση της πολιτικής πολυφωνίας για το μεσοδιάστημα των εκλογών, καθώς και ότι πρέπει να ανοιχτεί φάκελος έναντι του σταθμού ALPHA και του MEGA για μείωση της προβολής της Χρυσής Αυγής.
Να σημειωθεί πως παρόλο που οι τηλεοπτικοί σταθμοί καλούνται από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με όλους τους τύπους στις δράσεις μας όπως στην χθεσινή διανομή τροφίμων στην Νίκαια, συνεχίζουν να τηρούν.... σιγήν ιχθύος! Δεν πειράζει όμως, καθώς παραμένουν έκθετοι στα μάτια του Ελληνικού λαού που έχει ξυπνήσει για τα καλά και έχει καταλάβει τον ρόλο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ