Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Reuters: "Δεν είναι πλέον ταμπού η ελληνική έξοδος από το ευρώ"


ImageΜε αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου Παντελή Καψή πως «αν η συμφωνία για την ενίσχυση της διάσωσης δεν υπογραφεί είμαστε αποκομμένοι από τις αγορές και έξω από το ευρώ», η γερμανική έκδοση του πρακτορείου Reuters, μεταδίδει ότι «δεν αποτελεί πλέον ταμπού η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ».
 
«Η Ελλάδα ελπίζει στην επιχορήγηση των 130 δισ. ευρώ για να αποφύγει τη χρεοκοπία», αναφέρει. «Ωστόσο ο διοικητής της Μπουντεσμπανκ Γ. Βάιντμαν, έχει ξεκαθαρίσει ότι οι υπερχρεωμένες χώρες είναι οι τελευταίες που θα έχουν πρόσβαση στα διαθέσιμα κεφάλαια».

«Μεταξύ των όρων που επιβάλλει η Τρόικα για την Ελλάδα είναι η περικοπή των συντάξεων, μέτρο δύσκολο για τον ελληνικό λαό». «Ωστόσο σύμφωνα και με τον Μάριο Ντράγκι επικεφαλή της ΕΚΤ και με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμη δυνατό».
Αντιστρέφοντας έτσι πλήρως το νόημα της δήλωσης του Π.Καψή και δικαιώνοντας το defencenet.gr που χθες είχε σημειώσει ότι με αφορμή της δηλώσεις Καψή, ότι "Η κυβέρνηση Παπαδήμου χειρίζεται με ελαφρότητα ένα πολύ σοβαρό ζήτημα".

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ