Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Οι υποβαθμίσεις από τους οίκους αξιολόγησης, οι συνέπειες και η αδράνειά μας στο σάπιο σύστημα.


Τίποτα  δεν γίνετε στην τύχη. Έχουν δρομολογήσει τά σχέδιά τους κανονικά . Αυτές οι συνεχείς υποβαθμίσεις πού γίνονται  έχουν σκοπό την πλήρη κατάρρευση όλου του οικονομικού συστήματος της δύσης και απώτερο αποτέλεσμα το τελειωτικό χτύπημα.  Δηλαδή  το οικονομικό κραχ παγκοσμίως. Σήμερα υποβάθμισαν και το EFSF .

Όπως γράφετε «Νέα... τορπίλη στην Ευρώπη από τη Standard & Poor's. Ο οίκος, μετά την απόφασή του να «ψαλιδίσει» την αξιολόγηση εννέα κρατών της Ευρωζώνης, υποβάθμισε χθες και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.»

Τά ψέματα τελείωσαν.  Πρέπει να σταματήσουμε να γράφουμε στα μπλόκ μας συνέχεια για τις καθημερινές ανατροπές των πραγμάτων και να αρχίσουμε να δίνοπυμε οδηγίες δράσης του κόσμου. Θα πρέπει πιά , όποια πληροφορία έχει ο καθένας να την αποκαλύπτει για να βοηθήσουμε τον κόσμο. Δεν είναι δυνατών να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να τις αναμεταδίδουμε σαν πιόνια του συστήματος. Σαν τους καθοδηγούμενους δημοσιογράφους των συγκροτημάτων του κατεστημένου και να αφήνουμε τους ανθρώπους σε αδράνεια περιμένοντας τους σωτήρες τους. Κουνηθείτε.   Βάλτε την λογική σας σε προτεραιότητα να εργασθεί και να δώσουμε στον κόσμο απαντήσεις .  Φτάνει πια.  Προσωπικά κουράστηκα να αποτελώ μέρος αυτής της κατάστασης και να γράφω στο μπλόκ μου ότι αυτοί επιθυμούν. Γιατί αυτό κάνουμε. 
ΑΝ ήταν  διαφορετικά θα μας είχαν κλείσει  και το ιντερνέτ  .  Για να μας αφήνουν πάει να πεί ότι δουλεύουμε για αυτούς χωρίς να το ξέρουμε.  Πρέπει να αρχίσουμε να δημιουργούμε νέα δεδομένα.  Πάρτε το χαμπάρι , είμαστε αμέτοχοι στίς εξελίξεις.
Έχουμε ξαναγράψει πώς οι υποβαθμίσεις κρατών σηματοδοτεί την πτώχευση και την διάλυση του οικονομικού ιστού των εθνών. Κατ’ επέκταση τά μέτρα πού παίρνονται για την αντιμετώπισή της κατάστασης  αποτελούν μέρος του σχεδίου για την εξαθλίωση των ανθρώπων . 
Προσωπικά δεν θέλω να αγωνισθώ για την διατήρηση του εξευτελιστικού αυτού συστήματος που υπάρχει μέχρι σήμερα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟ και γιατί γνωρίζω τον λόγο που στήθηκε και από ποιους εδώ και αιώνες.
Πρέπει να αναζητήσουμε τον  χαμένο κόσμο της ευδαιμονίας, την Χρυσή  Εποχή των ανθρώπων. 

Πρέπει να πάψουμε να φοβόμαστε για το αύριο γιατί χάνουμε το σήμερα. Πρέπει να τους δώσουμε πίσω όλα αυτά πού μας έδωσαν για να ελευθερωθούμε.  «Απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι»

  Δεν είμαι ούτε της άποψης πώς πρέπει να αποθηκεύσουμε τρόφιμα δια πάν ενδεχόμενον , από την στιγμή πού ακόμα και ο Κίσινγκερ αυτό μας συμβουλεύει έμμεσα,  για να έχουμε  λέει για το πόλεμο πού ετοιμάζουν , είμαι καχύποπτη.

Δράση χρειάζεται και οργάνωση των πληθυσμών.    Ενότητα μεταξύ μας και αλληλοβοήθεια.  Ετοιμότητα και υπεράσπιση. "Ο έχων δυο χιτώνας, δότω τον ένα..."

Άς τά σκεφτούμε όλα αυτά και ας πάψουν αυτοί πού έχουν να ψάχνουν τρόπους να σώσουν τις καταθέσεις τους.  Γιατί αν ρίξουν τον επικίνδυνο  ιό { Ο Ρον Φουσιέ του πανεπιστημίου Εράσμους στο Ρόντερνταμ μόλυνε κουνάβια επανειλημμένως με τον θανατηφόρο ιό H5N1, δημιουργώντας έναν παθογόνο οργανισμό ικανό να εξαπλωθεί γρήγορα ανάμεσα στα ζώα, σκοτώνοντας τα περισσότερα από αυτά. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους ανθρώπους, παραδέχεται ο Φουσιέ, αν αυτός ο «ιός των ιών» πέσει σε λάθος χέρια, γεγονός που προκαλεί ανησυχία ειδικά στις ΗΠΑ. }  τότε δεν σώζει το χρήμα κανέναν.  Εξάλλου έχουν μιλήσει πιά τόσο ανοιχτά για την μείωση του πληθυσμού πού περιττεύουν οι εικασίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ