Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Οι κουδουνάδες της αποκριάς και οι Νεφελίμ...!!!


11164prisonplanetgr

Με αφορμή τα διάφορα έθιμα των Αποκριών όλοι μας γνωρίζουμε τους χαρακτηριστικούς ήχους από τα κρεμασμένα κουδούνια των λεγόμενων κουδουνάδων στις Απόκριες. Γνωστοί και με άλλα ονόματα κοινό χαρακτηριστικό είναι τα πολλά κρεμασμένα κουδούνια και συχνά οι μάσκες από περίεργα θηρία. Ωστόσο πίσω από τα "αστεία" και "τυχαία" αυτά έθιμα η αλήθεια που έγινε μύθος πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια είναι άρρηκτα δεμένη με τους λεγόμενους αρχαίους θεούς τους Νεφελίμ και την εκστρατεία του Ελ - Διονύσου. Όπως διαβάζουμε στην πολύτομη σειρά "Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας" του Δημοσθένη Λιακόπουλου, η επιτυχής σε όλο τον πλανήτη Γη εκστρατεία του Ελ - Διονύσου αλλά και του Ελ- Ηρακλή στην Αμερική για την κάθαρση από τα ρυπαρά γένη των Νεφελίμ που καταδυνάστευαν για άλλη μια φορά τους ανθρώπους κατά το 3000 π.Χ. είχε ως αποτέλεσμα την αιχμαλωσία πολλών εκ των Νεφελίμ και την προώθησή τους προς τις πύλες προς την κοίλη Γη τα λεγόμενα Τάρταρα. Κατά τις ατέλειωτες πορείες οι αιχμάλωτοι Νεφελίμ πέρα από αλυσίδες από χαλκό (ο χαλκός αν εισέλθει στο αίμα των Νεφελίμ τους αδυνατίζει και τους σκοτώνει σε μερικά δευτερόλεπτα) είχαν κρεμασμένες και κουδούνες για να ακούγονται σε περίπτωση απόδρασης.
Έτσι έφτασε αναλοίωτη μέχρι σήμερα και η χαρακτηριστική υποτιμητική φράση "θα μας κρεμάσουνε κουδούνια".
Και φυσικά το ίδιο το  έθιμο των αποκριών με τις μάσκες από θηρία που τρομάζουν τον κόσμο δεν είναι παρά ανάμνηση των νικών επί των Νεφελίμ και των παρελάσεων προς εορτασμό.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος τίποτε δεν είναι τυχαίο και όλα δένουν μεταξύ τους εφόσον βέβαια γνωρίζεις την πραγματική παγκόσμια ιστορία και όχι αυτή που θέλουν τα παγκόσμια αφεντικά αποκρύπτοντας την ύπαρξη της μεγαλύτερης μάστιγας της ανθρωπότητας των Νεφελίμ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ