Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ...ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ...!!!

1) Στην Συρία υπάρχουν 3.000.000 Χριστιανοί που τους σφάζουν ολοι, Κούρδοι, ISIS, Al-Nusra, Σουννίτες Χομς-Χάμας! Διατί στην Λέσβο δεν βρέθηκε ούτε ένας Χριστιανός της Συρίας;
Διατί Πάπες, Αρχιεπίσκοποι, Πατριάρχες, δεν είπαν γιά αυτούς τους εξολοθρευόμενους Χριστιανούς της Συρίας μία λεξούλα; Ούτε τώρα στην Λέσβο, ούτε χθές, ούτε ποτέ!
Ο Πάπας πήρε μαζί του 12 Μωαμεθανούς, γιατί; Είχον ανάγκη την βοήθειάν του; Αν είχον ανάγκην βοηθ
είας πολύ πιό πλούσιος από τον Πάπα ο ομόθρησκός των Εμίρης του Κατάρ!
2) Στο Ιράκ υπήρχον 1.500.000 Χριστιανοί και ο αντιπρόεδρος του Σαντάμ, ο Ταρέκ Αζίζ, ήτο Χριστιανός. Κατόπιν, υπό την διοίκησιν της χώρας από την "Συμμαχία" (ΗΠΑ, Ευρώπη κλπ) άρχισαν να τους σφάζουν όλοι μαζί, Σιΐτες, Κούρδοι, ISIS, Σουννίτες και οι Μωαμεθανοί της γειτονιάς τους! Σήμερον είναι ολιγώτεροι των 200.000! Διατί στην Λέσβο δεν βρέθηκε ούτε ένας Χριστιανός του Ιράκ;
Διατί Πάπες, Αρχιεπίσκοποι, Πατριάρχες, δεν είπαν γιά αυτούς τους εξολοθρευόμενους Χριστιανούς του Ιράκ μία λεξούλα; Ούτε τώρα στην Λέσβο, ούτε χθές, ούτε ποτέ!

======
Παναγιώτης Μαρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ