Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΗΔΗ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΠΗΚΕ Η ΣΑΡΙΑ ...!!!

ΗΔΗ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΠΗΚΕ Η ΣΑΡΗΑ -- ΘΑΝΑΤΟΣ/ΤΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ "ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ"!!!!
ΜΠΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ: ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ "ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΟΝ ΤΗΝ ΣΑΡΗΑ!!!!!!
.....Παναγιώτης Μαρίνης

Μία 17χρονη πρόσφυγας που διέμενε στον καταυλισμό του Ελληνικού έχασε την Δευτέρα τη ζωή της, μετά από σύντομη νοσηλεία της στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Η κοπέλα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 14 Απριλίου με κοιλιακό άλγος λόγω γαστρεντερίτιδας, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν σκόπιμο να την κρατήσουν για νοσηλεία.
Ωστόσο οι γονείς της ανέλαβαν την ευθύνη και την πήραν μαζί τους στον καταυλισμό. Στη διάρκεια της ημέρας όμως η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε.
Επισημαίνεται ότι η κοπέλα είχε πάθει ρευματοειδή πυρετό στο Αφγανιστάν, γεγονός που της προκάλεσε σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να πάθει τέσσερις φορές ανακοπή ενώ βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η αιτία του θανάτου της δεν έγινε γνωστή, καθώς οι γονείς της αρνήθηκαν να γίνει νεκροτομή.
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ